Uppdate

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera här igen...Men jag har känt mig super trött den här veckan och har bara sovit och gjort måste-hemmasysslor så fort jag kommit hem från jobbet...Kan väl ha med helgens festande att göra lite kanske...


I fredags kom ju min morbror på besök. Vi gick till Harrys med honom och käkade för att sedan ta med honom till trägår´n där vi mötte upp Lisa,Tessan,Sandra,Anna m.fl. Efter 2 öl gick C hem med Jens o morbror Andreas men jag kände såklart för att stanna kvar. Riktligt härligt att kunna sitta ute hela kvällen!

Lördagen började tidigt med att Lisa kom till mig strax efter hem och så satt vi oss på balkongen o drack cider i den härliga eftermiddags solen. Vid åtta bar det av till bloggfesten. Mycket trevlig tillställning! Tyvätt så fick jag förhinder och drog tidigare...Med mig fick jag en goodie bag som innehöll en massa trevliga saker...Bl.a ett par super söta högtalare som var formade som Hello Kitty. Man kan köra dom på batteri och koppla till mobil, i-pod eller liknaden...Perkekt i sommar när man sitter uppe i parken och grillar+festar!!

Annars är det ju helg i morgon igen...Just i morgon blir det lugnt för oss då Cricka jobbar 1 Maj. Dock ska vi hem till pappa på middag då han fyller år.  Men 1 Maj tänkte vi festa till det lite...Kanske premiär för grillning skulle sitta på plats?


Annars tänkte jag försöka lägga in lite bilder från helgen som var ikväll...

Puss puss

Fest fest mera fest...

Fest fest mera fest, mera fest så blir jag bäst


Nu har vi helg snart...tjoho!! Och lönen har äntligen kommit...Var länge sen jag längtat så mycket tills den skulle komma...Blir en liten shoppingrond efter jobbet tänkte jag...Både till mig själv och till vänner som fyllt/fyller år...

Sen kommer min morbror till Norrköping ikväll. Ska bli jätte kul att träffa honom,var ett tag sen...Han jobbat på Folkpartiet i Sthlm och skulle ner hit för att hålla nåt föredrag. Tror han skulle stanna hela helgen och bo hos min brorsa... Dock är det endast idag och ev på dagen i morgon so jag har tid att träffa honom...Fullspäckat schema i övrigt.

Tanken var att vi skulle inviga Trägår´n idag för att fira Lisa o Sandra och käka+dricka. Men då morbror kommer ska vi käka med honom...Dock tänkte jag ansluta till övriga gänget lite senare på kvällen! Det är ju verkligen toppen väder för trägår´n idag!!

I morgon är det som bekant bloggfest på Palace...Ska bli skit kul! Är taggad som fan...

Skit Nelly

Innan jag åkte till Gran Canaria beställde jag ett par ursnygga skor från Nelly.se...Detta trots att jag känner minst 2 stycken som har dåliga erfarenheter från dom. Dom har alltså beställt varor som efter kort tid gott sönder...Och vad gör Nelly? Jo,vägrar betala tillbaka och hävdar att det är normalt slitage(??) En av kompisarna köpte en bikini  för 1000 spänn och åkte till Thailand på semester...Och bikinin pajjade efter ett par ggr...Är det normalt slitage??

I alla fall så hittade jag ju ett par skit snygga skor, so dessutom var bekväma trots höjd på klacken:


Men vad händer?? Jo, på Gran Canaria hinner jag använda dom 1,5 utekväll innan hela sulan helt plötsligt lossnar från skon...Så där står jag mitt på en nattklubb med en halv sko...Annika försökte lösa problemet genom att dra bort den andra sulan också...Men det sa jag bestämt nej till! Jag ville ju reklamera dom när jag kom hem...Så den kvällen gick jag barfota...Inte speciellt smart med tanke på glas o sånt som kan finnas på golvet...

Nu ska jag returnera skorna äntligen idag...Var tvungen att vänta till lönen kom då jag själv får betala frakten om jag ska kunna skicka genom posten och få kvitto...För Nelly tyckte att jag bara skulle lägga dom på närmaste brevlåda...Hallå?? Vad har jag för säkerhet ifall dom kommer bort...Ingen! Jävligt dåligt system för några som Nelly som ändå är så pass stora. Tittar man på ellos eller liknande får man en retursedel som gör att man kan lämna in på posten och få ett kvitto på att man lämnat paketet ifall det skulle komma bort...Mycket bättre!

Bloggfest och klädpanik

På lördag ska jag på bloggfest på Palace som bla Beata har anordnat. Jag bli jätte kul! Problemet jag har,med  många andra av vad jag har läst på bloggarna, är ju den eviga frågan....Vad ska jag ha på mig?? Jag får inte lön förrän på fredag så det blir väl en sväng på stan då eller på lördagen på dan...Men för säkerhets skull om jag inte skulle hitta nåt så har jag även beställt med express leverans från ellos...Kan hinna komma till på fredag.

Min beställning innehåller bland annat:









Hoppas nån passar om jag inte hinner gå på stan,eller ej hittar nåt där...Vilken av dessa är snyggast?

Helgen

Helgen har varit lugn och skön...Inte mycket har blivit gjort.

I fredags kom Annika och Kimmy hit för att fixa mitt hår och sminka mig 30-tals inspirerat. Sen fotade dom resultatet till sitt projekt.

Så här blev det:



Efter vi var klara kom Anna och Emil förbi en sväng...Anna bjöd på lite rödvin :)

Igår gjorde vi inget alls...Låg bara hemma och degade mest hela dagen....Ingen av oss kände sig riktigt ok så då fick det bli ytterligare en soffdag med chips,ostbågar och godis...mums!


Nu tänkte jag ge mig ut på en lång promenad i det fina vädret....


Ciao!

Solen skiner

Och jag är lite party sugen! Blir lätt så med ett sånt här väder...Alltså egentligen inte party-party på det viset utan mer nåt glas vin o en mumsig cigg på balkongen...Får se vad som händer senare...Det värsta är ju att jag är pank!! hmm...



Strax kommer Annika och Ante hit i alla fall...Jag ska hjälpa henne med ett projekt i skolan. Ska vara hårmodell...Dom ska göra hår och smink på 10 tal tom 80 tal tror jag det var...Och jag ska va 10 eller 20 om jag inte minns helt fel...Lite skoj att se hur det blir. Ska försöka komma ihåg att fota så jag kan lägga ut sen här.


Over and out from Emma Nilsson


så här glassigt blir det väl knappt idag...




Bloggtorka

Emma ligger hemma o är sjuk...så det är därför jag inte bloggat nåt...

Kan bara tala om att övriga påskhelgen blev jätte trevlig. Lördagen började med att jag o Lisa förberedde oss hemma hos henne med en drink...eller två...Innan vi stack hem till Tyra på tjejparty för att sedan dra vidare till bomull,teatern o sist palace...plus nån annan klubb efter det. Dagen efter det gjordes inte många knop fram till typ kl åtta, då började det krypa lite i kroppen så jag stack till Lisa o Emmelie för att sen dra vidare till Otten på nåt konstigt hardcore techno aktigt grejs...Varför var alla nakna med bar överkropp undrar jag?? Och varför alla överdrivna fula techno kläder som var snygga för typ 10 år sen...Ingen höjdade...Speciellt med priset på 220 kr!! Men alltid trevligt att va med Lisa o Emmelie...
'
Dagen efter det var jag piggare o drog till färgargården för en mysig fika i solen...Sen fick jag följa med Lisa till sin mamma o hämta nån hylla...Gick över halva stan kändes det som...


Och sen blev jag sjuk...så kan det gå när inte haspen är på


Söver du??

Alla har vi olika sovstilar när man åker flygplan:

Jag själv kör på nackkudde,ögonmask o mp3..allt för att utstänga resten av planet



Annika vilar gärna huvudet lätt mot handen en stund




Och Cricka stackarna har för långa ben





Sen har vi alltid dom som hittar på annat sköj på planet




Ett dåligt skämt vi körde där nere(ett av många):

-Har du dajm?
-Japp det har jag.

Okej några till då...Vi fastnade för glassar o godis...

-Brukar du handla på Netto?
-Nej,men jag har en Cornetto.

-Är ditt hur kallt?
-Nej,men jag äter igloo.

-Är du pigg?
-Nej,men jag äter piggelin.

Glad påsk!!

Önskar Bysse och Pytte:






Igår och torsdagen var jag och Cricka hos hans familj i Gusum. Torsdag kväll hos hans mamma och igår hos hans pappa.

På båda ställerna bjöds det på god mat.


Dagen igår började dock för mig med slavarbete då jag fick vårstäda insidan av Crickas bil... Det tog nog nån eller ett par timmar







Efter det gav vi oss ut i skogen på lång promenad med Crickas mammas släkt. Vi var ute i ett par timmar. Riktigt skönt med picknick på ett berg...





HÄRLIGT ATT VÅREN HAR KOMMIT NU!!!!!

Veckans låt

Nån mer än jag  som när jag fastnar på en låt verkligen fastnar stenhårt...Så hårt att jag gärna lätt kan spela den 10 ggr i rad minst per dag!!


Nu har jag fastnat på " No Stress" med Laurent Wolf. Cricka påpekade igår att den låten inte är särskilt ny...Men va fan, visst jag har hört den förut men fastnade på den nu efter att ha hört den i Gran Canaria. Så nu kommer jag lyssna på den tills jag har lyssnat sönder låten. Så det så.



Memory Lane

Cricka lånade hem min brorsas bärbara hårdisk för att föra över allt från vår gamla dator till den nya...Och vad hittar jag
där??

Jo massor massor med gamla bilder sen jag bodde hemma som både jag och brorsan tagit med pappas kamera...Fan vad kul och se dom igen! Har inte sett dom på många år...Det är allt från min student till i början när C och jag blev tillsamans...Måste lägga över så vi har dom här på våran dator med.

Här bjuds på lite gamla bilder på mig själv och andra:


Bilden är tagen i april 2002. Snygg tröja...??? och hår...




Jag och Linda...Snygg hatt




Hångel med Tesse o Frida




Anna på min student...




För jag har tagit studenten...för jag har tagit studenten...
'



Ett par dagar in i förhållandet....Love




Tesse o jag...så små vi var!!






Våren är här

  • Våren är här!! Så himla underbart med lite värme och ljus. Jag och Lisa gick runt strömmen igår... Runt halv nio, och då

    hade det precis blivit mörk...Lyx!

    Kul med påsk och lite familjemys plus utgång på lördag...Inte helt fel att 2 veckor blir en dag kortare på jobbet heller!! Känns för övrigt som att jag har en hel del fester att se fram emot just nu:

  • Lördag, påskafton...nästan lika stort som juldagen ju!
  • 24/4 ska vi eventuellt ut och fira Lisa som fyller år...Middag eller dyl,vet inte vad hon vill hitta på.
  • 25/4 blir det bloggfest på Palace som jag vunnit biljetter till på beatas blogg.
  • 30/4 fyller pappa år plus att det är Valborg
  • 2/5 åker vi till Lisas kompis Patti i Klamar för att parta





  •  

Är jag ihop med ett foster

Visst är Cricka väldigt lik ett foster i mammas mage på den här bilden?? Riktigt bra undervattens kamera hade


Annika och Ante med sig....








Tillbaka till verklighen

Så är man hemma igen då...Trist men sant...Fy fan så fort en veckan går!!

Som jag skrev i tidigare inlägg hade vi det jätte bra...Dock lite mycket alkohol...Och självklart kom ludret i mig fram denna resa oxå...Jag dansade i bara bikini överdel ihop med en strippa...hmm...Varför alltid utomlands?

Jag kom på en halv pinsam sak när vi satt på planet...men jag bjuder på den! Ni vet, i slutet av resan säger dom"The cabin crew is thank you for this trip"...Jag trodde fram till jag vaqr ganska gammal(i alla fall 14-15 minst) att dom sa kaptens namn och att han hette Kevin eller Calvin och att det var han och hans personal som tackade för resan...Men efter ett tag började det kännas lite skumt att det alltid var samma pilot som flög planet var jag än skulle...



Här kommer lite bilder från resan:



Jag på flygplatsen på morgonen utan sömn då vi rest hela natten




Första doppet i poolen för Cricka o Ante





Första kvällen på hotellet




Våra reskamrater




Me and Anki panki





Så har ser man ut efter första all inclusive kvällen





Eftermiddags sol på balkongen perfekt





Me and my baby på våran balle





Gratis Champange på klubben





Mumma





Mums fili babba sa emma o drack upp alla öl





Puss puss på barrundan





Jag var turstig ju...




Nice hotell m all inclusive Riu de waikiki




Vi festade ju inte bara...utan var på stranden en del med




Det är vaaaarmt















Har har ni "Your coconutts are better than min"





La Palya




Sista dagen i solen så Cricka stekte





Men jag var så varm o valde skuggan




När vi inte festade spelade vi lite kort på hotellet...med drinkar iof




Trevligt killar bakom baren




Ante är glad för han har fått en bricka med dricka

Fear and lothing in Gran Canaria

Jaha...Nu har vi varit har ett tag...Tyvarr har inte vadret varit pa topp,men lite sol fick jag da och da i alla fall...Men idag var solen saklart framme...Och jag som madde som en kraka da jag var skit bakis o tog mig till stranden fost kl 14...Fick val tva soltimmar eller nat...Och dom andra fick 4....Buhu!!

Sen kanner vi oss lite hatade pa hotellet...Andra dagen innan vi skulle ut slutade tyvarr med lite skik o brak av bada paren...Sen kom vi hem sent och han i receptionen sa mer eller mindre att han inte vill hora ett ord mer da folk klagat....Men vad gjorde vi? Jo efterfestade pa varat hotellrum...Inte smart. Sen gjorde vi samma sak igar sa dar av over texten...For visst betyder fear and lothing frukta o avsky?

I ovrigt har vi festat typ varje dag...Inte sa bra...Men vi kopte biljetter till nat som kallas "barrunda" och ar mest for skandinaver...Den galler alla dagar o man maste ju nastan utnyttja den...Far val bli en vit manad da man kommer hem...:)

Sorry,men det blev inga bilder idag heller da datorn jag satt mig vid inte hade den funktionen...Far val ta en annan dator nasta gang helt enkelt.

Puss puss pa er i Sverige!!! See you soon!!

RSS 2.0