Lyckad kväll igår

Igår hade vi en jätte trevlig kväll med firande av Cricka som fyllt 26 år. Egentligen fyller han idag men firade gjorde vi igår med trevligt sällskap.

Då inte Cricka planerat något direkt blev vi inte så många,men hade mycket trevligt i alla fall. Det började med lite dricka hemma hos oss med Jens, Lisa, Marre och Tessan. Efter det gick alla utom Marre(som var jätte trött stackarn) ner till kvarters puben Babyl House där vi även träffade några fler.

Tessan gick i smyg runt till alla bord på hela puben och kom överens om att alla skulle sjunga för Cricka kl 12. Och hela puben sjöng! Härligt...

Efter det blev det inte helt otippat ner till Palace. Här var det fullt med folk och vi hade en väldigt rolig kväll från början till slut!


Kul att det blev så lyckad födelsedag och sista festen med Lisa och Jens. Dom åker ju nästa lördag...*Snyft* Hur ska jag klara mig?


Lillebror o jag



Marre o Lisa



Tessan



Lisa Jens o Tessan som tvingade sig med på ett hörn



Lisa köpte en liten öl till Cricka i present




Hallå hallå dagboken...

Nu är jag precis hemkommen efter besök hos farmor. Jag bjöd på tårta då Crickas pappa med familj precis varit här och firat oss.

Snart kommer vänner till oss hit och då blir det party! Måste nog se till att byta om samt sminka mig...Men jag känner inte för det...Kan man inte bara trycka på en knapp så är man klar? Skulle va smidigt...

Igår var jag hem till Annika och Empa en sväng för att fira Annika som snart fyller år. Flickebarnet fyller 19 år på måndag. Grattis igen gumman! Dock var jag duktig och gick hem tidigt...


Jag lyckades fånga upp kvällens kommentar också. Den kom från Kimmy och löd:

Jag: Jaha här var det tyst...(Kimmy satt knäpptyst i soffan o smuttade på en cider)
Kimmy: Ja,jag dricker ju...


Haha! Dig skulle man ju verkligen vilja gå ut med själv...Säger inte ett ord på hela kvällen liksom eftersom man dricker....;)


Jag och Crickas snygga syrra Lisa




Puss på er så kanske vi ses ute ikväll!!!!!!!





Spotify

Nån mer än jag där ute som vill ha Spotify?? Jag hittade en tjej som kan fixa det så gå in på http://louiseherlevsson.se/blogg/ och läs...


Cricka 26 år

Snart är det dags för Cricka att fylla år....Närmare bestämt på söndag.(Att vi orkar vara födda samma år, endast fylla år en månad ifrån varandra samt gått i samma klass i 9 år...;)

I morgon kommer Crickas mamma med familj samt mormor på fika för att fira oss båda och på lördag kommer Crickas pappa. Kanske kommer även min pappa någon av dagarna om han hinner...

Då Cricka lite lägligt jobbar kväll idag är innebär detta att lilla jag får slita med städning hela kvällen när jag kommer hem så att vi slipper skämmas! ;)

Jag måste även hinna med en sväng på stan då jag skulle vilja köpa mig ett nytt plagg till lördag kväll då vi tänkte hitta på nåt skoj med kompisar för att fira honom.

Jag är nästan lite sugen på att köra på något annat än den vanliga lilla party klänningen som det känns som att jag jämt har när jag går ut...



Jag hittade dessa snygga leggins på Gina. Kan bli riktigt snyggt med rätt topp och ett par höga klackar...Får ge mig upp och prova helt enkelt.


Tillbaka till verkligheten

Jag har inte skrivit på ett par dagar efter inlägget om min farfar...Det kändes bättre så, att ge honom lite utrymme här på bloggen innan man börjar skriva om vardagliga saker igen.

Sen har jag även mått  dåligt sön-nu då jag sköt upp min sorg hela helgen eftersom det blev fest både fredag och lördag. Jag har inte sovit något alls i stort sett två nätter i rad och känt mig riktigt paj.

Som tur är fick jag en skaplig sömn i natt i alla fall. Kan kanske ha att göra med den otroligt trevliga middagen jag hade med tjejerna på hugo igår som avsked för Lisa som snart åker till Thailand. Dom hade 2 för en så jag betalade 132 kr för både för och varmrätt! Som hittat! Riktigt gott var det med...Det som ytterligare bidgrog till sömn var att Cricka var hemma samt min nybäddade säng. Jag älskar att sova i nybäddad säng!


I lördags var jag ute med Nilla, Tyra och Marre. Riktigt trevlig kväll som började på Trägårn och slutade på Palace.

Lite bilder jag snodde från Nilla på fejjan då jag ej hade nån kamera med mig:


Nilla och jag i skräck karusellen...Mådde dåligt efteråt




Här vet jag inte vad som flög i mig





Vila i frid älskade farfar

Jag vill skriva några rader till min underbara farfar som igår tog sitt sista andetag efter en lång tids sjukdom...

Farfar var en mycket speciell person som jag älskade att umgås med.

Trots att han var gammal tappade han aldrig sitt ungdomliga sätt och man kunde prata med honom om allt. Hur många kan säga att dom ex. pratat om sex med sin farmor och farfar?

Han hade alltid ett skämt på gång och älskade att munhuggas. Mig kallade han gärna tjockis och ville gärna att jag snabbt högg tillbaka och petade honom i sin tjocka mage.

Jag minns speciellt en gång då jag inte skämtade tillbaka(kanske kände jag att jag gått upp i vikt och tog åt mig eller nåt liknande)...Senare klagade han till pappa att det var tråkigt att jag inte skämtat tillbaka.

I övrigt var han sosse enda in i själen och blev riktigt nöjd när Cricka kom in i mitt liv då han fick veta att Crickas morbror är en mycket insatt sosse nere i kommunalfullmäktige.

Han köpte ofta blommor till lilla farmor och sa att han älskade henne. Kära i varandra trots att dom varit gifta i närmare 70 år!


Sista orden han sa till mig var att det var kul att vi kom men roligare då vi gick...Typiskt farfar att trots smärta skämta till det lite när man ska gå.


Så farfar, hoppas att du har det bra där du befinner dig nu och vila i frid så ses vi någon dag!



"Du är den bästa farfar jag har haft"
(Farfar sa alltid att farmor var den bästa fru han har haft,trots att han inte haft nån annan)



"Upp på Öspe flöt en planka, plankan svajja hit och dit, pilten släppte skit på skit, skepp och hoj bara på skoj"
(Farfars snapsvisa)



Gamla bilder på farfar för många år sedan innan cansern:


Med deras hund och Jens i Falktorpet





Augustifest!

Nu är det äntligen fredag igen...Och Augustifesten här i Norrköping! Lite kul när det händer nåt här och mysigt med marknad, öltält o karureller. Det är ju även lite uppträdanden mm...

Idag ska jag, Cricka, Jens och Lisa käka kräftor för att sen ge oss ut på stan. Blir nog ingen utgång utan mer öltält o så...Men fy fasen vad gott med kräftor alltså! Som jag har längtat...:)

På lördag blir det fest och utgång med tjejerna...Ska bli hur kul som helst!



Tudiloo

Jag insåg att jag inte skrivit något om helgen som var.... Och det måste jag ju göra ;) Så innehållsrik som den var...Inte så värst men i alla fall.

I fredags satt jag, Lisa och Tessan på Tessans härliga balkong och njöt av kvällssolen samt ett glas vin, eller två...eller tre..eller...

Även Sandra var med oss med sin lilla söta Alva-Wilja. Jag vågade tom hålla i henne, flera gånger. Är lite rädd annars med så små barn då jag inte alls är van...Men det gick bra och hon fick inga bestående men av det heller ;)

Efter det blev det Trägårn och sen Palace. Ingen direkt höjdare, ofta trist på fredagar faktiskt. Dåligt med folk o låg ålder. Men alltid trevligt att umgås med sina vänner!

Resten av helgen...Låg hemma och sov typ. Jag hatar när jag kastar bort en helg på det viset. Ok att man ligger hemma dagen efter man festat,men dagen efter det? Blir på nåt sätt som att man kommer in i nåt seg tillstånd som är svårt att bryta...Det blir lätt så när jag är hemma själv och kan sova hur mycket jag vill...Jag gillar ju att sova!


Lite bilder...Dock dålig mobil kvalite...


Lilla Alva-Wilja som precis vaknat



Mysigt...



På trägårn





Förlåt mig Nelly...

Jag får nog ta tillbaka det jag för ett par månader skrev om Nelly.se...Kanske inte att det till viss del är dålig kvalité på kläderna då trots allt mina skor jag köpte gick sönder efter två gånger.

MEN dom verkar blivit bättre än tidigare(har vänner som haft samma problem men ej fått pengarna tillbaka) på att faktiskt erkänna när det är fel på produkten och lämna tillbaka pengarna. Jag mailade dom idag då jag kom på att inget hade hänt, och då visade det sig att jag redan fått tillbaka mina pengar...

Så nu kan man börja handla där igen...Kan ju säga att det kliat i fingrarna när man kikat in och sett alla super fina och billiga kläder dom har...Men så länge man inte får pengar tillbaka om varan går sönder har jag inte tänkt handla.

Nu sitter jag alltså här hemma fökyld och jävlig och vill beställa lite fint...Men då fungerar inte sidan när jag ska beställa...typiskt!

Men vad sägs om den här, 249 kr?? Som hittat...;)


Frill Bandeau Dress SEK 239, Quontum - NELLY.COM

Lunch och present

Nu har jag precis käkat lite lunch på Sandys med Lisa och Tyra. Alltid lika kul att träffa Tyra när hon är nere från Stockholm! Blir ju inte så ofta då hon mest håller sig där uppe numera...:)

Tyra hade med sig en försenad födelsedagspresent till mig(även Lisa fick sig en present)

Ytterligare ett fint smycke till mitt armband som snart är fullt.







Detta smycke symboliserar att man ej kan köpa bra vänner för pengar...


Tack Tyra!!

Väntar o väntar

Just nu sitter jag och väntar på Cricka som kommer hem från jobbet och skulle köpa med sig lite gott. Vi tänkte kolla på nån eller några filmer...Mys!

Jag är ju ledig i morgon så jag kan vara uppe HUR sent jag vill...:)

Frågan är vad vi ska hitta på i morgon...Det blir nog dåligt väder så nån inomhus aktivitet får det nog allt bli...Kanske bio då, blev ingen tidigare i veckan...




Jag älskar min Bysse. Han är så fin!!!!



Hemlängtan

Här sitter jag på jobbet och längtar mig hem...

Lite extra mycket då Cricka är ledig och hemma både idag och i morgon. Jag har ansökt om att gå tidigare så nu sitter jag och hoppas...Schemat uppdateras varje kvart, så varje kvart går jag in med förhoppningen om att min ansökan ska ha gått igenom...Ingen lycka än tyvärr, men snart får vi hoppas!!

Jag saknar Cricka väldigt mycket då han endast var hemma fredagen förra veckan. Annars brukar vi alltid ha fredag och lördag tillsamans innan han åker tillbaka till jobbet igen. Vilken tur att det snart är slut på detta och han kommer hem för gott...16/8 stänger dom igen skärgårdskrogen för den här säsongen och Cricka börjar köra i sörping som vanligt. Med vanliga tider och hemkomst på kvällen.

I lördags blev det vin hemma på min balkong med Annika, sen gick jag vidare hem till Tessan och hennes balkong för mer vin för att slutligen hamna på Bomull. Inte ofta jag går dit, men det är ju ett jävligt roligt ställe måste jag säga!!

Gårdagen blev det soffan trots det fina vädret...Hade så himla ont i huvudet...Tror kanske att det berodde på att jag drack rödvin...

Ikväll funderar vi på bio...Det finns ju en hel del filmer som verkar intressanta. Baksmällan, Bruno, Johan Falk, Public Enemies och Sommaren med göran känns riktigt intressanta. Nån som sett dom och kan tipsa mig om vilken vi ska se?



Slutligen bjuder jag på en Vimmelbild jag hittade på Palace, från kvällen då jag hade min fest, hur tänkte jag här när jag står böjd som en ostbåge och försöker pluta med läpparna??

RIP

Nu vill jag tillänga några rader till en väldigt speciell liten sak...Som har gått bort.

Leo, du var inte som alla andra...Du var kelig...Men bara på ditt eget speciella lilla vis. Vi tror nog minsann att du hade utlänskt ursprung och att du hade varit med om ett krig.

Vi kommer sakna dig lilla vän, dina stamp i backen, dina pluttar på golvet och din förkärlek för morätter.

Leo du är saknad!!!



Party party

Idag blir det lite party igen, med tjejerna...Tror att det blir hemma hos Tessan, eller en annan Tessan som bor vid henne. Kul kul...Dagen har jag spenderat hemma hos Lisa i solen. Så jävla underbart väder vi har alltså!

Igår var vi i Ockaparken(eller va fan den nu heter, vid oxelbergen..). Trevligt med korvgrillning för avslut på trägårn...


Mumma



Grillmästarn



Me and baby



Jens visade ballen o det gillades av Johan o Cricka ;)



Tyvärr gick den av...









Härliga freedag

Min dag började med att jag hoppade upp klockan tio i morse för att gå en promenad runt strömmen i det fina vädret...Dock han jag bara komma upp till campus då Cricka ringde och kände sig ensam så jag köpte med mig frulle och gick hem...

Det blev ägg, kaffe och färska frallor med skinka...Finns det nåt godare än färsk bröd en dag när man är ledig? Helt klart min favorit på frukostbordet om man får vara lite onyttig...

Efter det stillade jag min shopping hunger genom att övertala Cricka att i alla fall han behöver nya kläder....Jag har inte råd att köpa nåt mer den här månaden, men jag tycker alltid det är kul att vara med och välja ut nya kläder till Cricka.

Sen kollade vi på dom två lägenheterna jag skrev om igår...Den första var enligt Cricka i alla fall inget att ha och den andra, som ligger vid strömmen var skit fin...Dessvärre lite väl liten och inflyttning redan 1/9 så jag tror tyvärr inte att det blir den heller.


Nu sitter jag och väntar på att Cricka ska komma hem igen och så ska vi ge oss upp till Folkparken för att grilla lite...Mysigt!!

Då kan jag äntligen använda mina super söta högtalare jag fick på Beatas(mfl) bloggfest!! :)





Här kommer lite bilder på alla fina presenter jag fick förra helgen:

      

Skrattattack

Igår gick jag som planerat upp till affären med Belle skor(vet fortfarande inte vad den heter...) Fan, så många snygga skor dom hade!

För min del blev det ett par beiga tygskor och ett par gröna satin med svart hög klack och peeptoe och, hör och häpna, platå...Tror dock att dessa kommer att vara lättare att gå i än dom andra jag har...Hoppas det i alla fall! 200 kr för båda...Inte helt fel!

Efter shoppingen gick jag hem och käkade som planerat för att sedan möta upp Lisa, Tyra och Emmelie på Manesa. Tyra och Lisa drack vin,men själv var jag duktig och drack vatten. (Emmelie var också duktig men det är hon alltid) Vi käkade lite tapas också...Inget att rekomendera där måste jag säga...Både dyrt och inte speciellt gott. Nej, tacka vet jag La Uva i sörping som nu även har öppnat en Restaurang här i Norrköping. Där är det både gott och billigt...Eller priserna kanske är samma,men man får i alla fall mer mat.

Men fy fan vilken underbart rolig kväll vi hade! Jag kan inte minnas när jag skattat så mycket som jag gjorde igår... Lite låg nivå på skämten men mycket roligt... Bl.a handlade det om hur jobbigt det måste vara att heta Ann Al eller Anna Fakt. Jag sökte på eniro och det finns faktiskt folk som heter det...

Tyvärr hade jag ingen kamera så inga bilder...

Hittade den här bilden på Lisa och Tyra på facebook...Såhär ser det ibland ut när dom ska ut och ta ett glas vin eller en drink...





Egentligen skulle detta inlägg vara innan det jag precis la in...Märke nu av nån anledning att det ej blev publiserat.


Sista dagen i veckan...

Jag hittade precis bilder från gårdagen på Tyras blogg...Kolla där.

Idag är det då sista dagen i veckan för mig...Riktigt skönt! Hoppas att vädret håller i sig hela helgen...

Ikväll kommer Cricka hem och innan dess tänkte jag hinna med att städa det sista hemma(ja,jag vet...det går inte fort för mig när jag ska städa) och träna Bodypump.

I morgon ska vi gå på två lägenhetsvisningar. Vi känner ju att vi vill komma ner lite i hyra då vi betalar ganska så mycket för våran. En vi ska kolla på ligger på Tunnbindaregatan och en på Gamla Rådstugugatan...Det är i huset nere vid strömmen som är nybyggt. Riktigt fina lägenheter och skulle innebära att vi kommer ner ca 1000 kr i hyra!

Nu tror jag väl i och för sig att det kan bli svårt att få en lägenhet då dom säkert är väldigt attraktiva, men försöka kan man ju i alla fall göra...

Tessan bor där idag så jag hittade två bilder på min fejja där man lite i alla fall ser hur lägenheten ser ut...Kakelugn, mysigt...


Tessan i vardagsummet...





Och Lisa



Senare på kvällen kanske Cricka och jag tänkte gå på bio, beroende på om det går någon bra film...


Lördagen måste han jobba så då tänkte eventuellt Lisa och jag åka med honom ut i skärgården och sen åka ut med hennes båt. Vi har ju inte varit ute en endaste gång i sommar så det börjar väl bli dags. Det skulle bli fint väder också, så det är ju bäst att passa på...


Nu är det bra igen...

Min lilla släng av pms verkar vara över för tillfället...Bäst att ha det i bakhuvudet bara om jag börjar känna mig irriterad eller ledsen igen utan någon direkt anledning...:)

Igår lättade lite stenar från mitt hjärta då jag fixade all disk samt tvättade lite av våran gigantiska tvätthög. Allt känns mycket lättare när man fått en del gjort i hemmet. Sen är det bara att skura golv och flytta lite möbler så är allt tillbaka som det var innan min fest.

Just nu sitter jag och längar till slutet av denna dag då jag tänkte rusa upp till den där lilla affären som säljer Belle skor då jag på Marres läste att dom har utförsäljning, 100 kr för alla skor i butiken!!!! Klipp eller vad??

Efter det blir det hem och laga lite käk...Tänkte styra ihop nåt på en liten kycklingfilé jag har. Kanske ris och en asgod yoghurt sås jag lärt mig av Tyra. Mums!!

Efter maten måste jag verkligen motionera...Har blivit riktigt dåligt med det den senaste tiden. Ingen träning på hela sommaren och dom senaste veckorna har jag knappt tagit mig ut på promenader ens...Så skärpning nu! Idag ska jag ta mig ut på en promenad och i morgon kör jag pump...

Sååå, det är därför??

Jaha, så det är därför du är deppig ditt lilla mensmonster sa jag precis tyst till mig själv...

Jag har än en gång insett att jag troligtvis lider av pms. Så fort jag kommer på det känns det alltid en smula bättre...

Veckan började igår med skit...Och fortsätter i samma anda även idag. Ingen speciell anledning men jag känner mig ful och flottig i håret, kläderna sitter inget bra, vädret är grått, lägenheten fortfarande stökig efter helgen, Cricka är elak, dom flesta jag pratar med inom jobbet är klippt dumma i huvudet och jag känner för att smälla till nån på käften...Vem som hellst!! Gaaah!!

Och så slog jag mig  att "den där" veckan är på ingång....Just fan...Då blir det ju såhär! Att jag alltid glömmer...



Återträff

Shit, i fredags fick jag och Cricka hem papper om återträff med gamla klassen...

10 år sedan man slutade 9:an!!!

Fan vad tiden går alltså, lite skrämmande...

Men jävligt kul att träffa alla igen...

Minus bara att det är i Viken, på lilla blå....(???) Är inte det ett kafé eller nåt liksom? 

Hade varit bra mycket roligare att vara på Palace som vissa klasser tidigare varit...Men men...Det blir nog kul det med...

Presenter

I fredags fick jag en massa fina presenter av alla mina vänner!

Alltid lika kul när man får grejer av kompisar...Det blir aldrig fel...

eller har aldrig blivit det för mig i alla fall, jag blir alltid super nöjd!!

Jag fick bl.a 2 nya berlocker till mitt armband som nu börjar bli fullt. Berlockerna fick jag av Annika+Limmy och Lollo och

det var dessa 2:








Övriga presenter var två super fina läppglans av Emmelie plus en lyxig sovmask man kan ha när man flyger eller annars

när man behöver lite mörker....

Tesse gav mig en jätte fin vin karaff i rosa(min färg!!) och Sandra två jätte fina lyktor samt en bodyskrub. Kim kom också

med ett litet spa kit innehållande bodyskrub, badsalt och ansiktsmask(använde en av dom igår då det kändes som att
det behövdes efter helgen ;)

Sen kom Anna med en liten väska med saker från Glitter...Inte helt otippat då hon senaste åten jobbat där på sommaren men mycket uppskattat.

Rebecka hade med sig en liten box krav märkt rött vin...Spännande! Visste inte ens att det fanns.

Sist men inte minst kom Helene med snygga underkläder och en JÄTTE stor kruka med otroligt fina blommor i...



Jag ska försöka lägga ut några bilder sen....

Fin kärleks låt


Favorit låten just nu

Just nu har jag fastnad på denna låt...Riktigt bra text och deras röster som gör sig perfekt ihop!


Gårdagens fest

Då är årets födelsedagsfest avklarad.

Riktigt lyckat blev det!

Härliga vänner, god mat och fina presenter! Kan inte bli bättre...

Efter festen hos mig blev det till Palace som vanligt...

Men jag säger bara, aldrig mer platåskorna...Dom är sjukt snygga men skapligt livsfarliga att gå i helt klart...

Jag kan knappt räkna hur många gånger jag ramlade pladask under kvällen. Lite pinsamt,verkade ju som att jag var

dyng rak...Lite svårt att få folk att tro på att det var skorna, inte fyllan som gjorde det...

Det låter ju inte sådär jätte troligt kanske!


Såhär prydligt hade jag dukat innan mina gäster dök upp





Födelsedagsbarnet ;)









Kocken in action








Lollo med sin söta mage



Lite senare på kvällen...





Idag kändes det dock lite tyngre då jag mötes av denna härliga syn....





RSS 2.0