Your coconuts are better then mine

Nu ar man antligen har!!Skont som fan!!

Resan till Goteborg blev lite smatt kaotisk da vi holl pa att inte hitta fram...Jag hade ju skrivit ut en vagbeskrivning fr hitta.se men den var helt javla kass! Ska fan klaga till dom...Sa mitt i natten satt vi och virrade runt pa nan liten javla vag pratandes med en tjej pa eniro som fosokte vagleda oss hur vi skulle aka...

Men fram kom vi ju som sagt! Ett glas vin pa flygplatsen for att sedan sova lite...Den som inte sov var daremot Ante...Han drack! Narmare 10 ol och nan drink...Sa han var ju pa en helt annan niva an oss kan man ju saga...Men det tog vi igen har nere! Gratis dricka i baren...Farligt farligt! Vi glomde tom bort att Annika gomde deras kamera i min garderob...Sa hela dagen har vi trott att den var borta,fragat i receptionen mm....Tills jag borjade fixa med mina klader och hittade den.Vi hade tankt att ga ut idag...Men det blir lite lugnare med alkoholen tror jag nog hehe! I ovrigt ar maten super god och hotellet ar jatte fint.

En rolig snubbe finns det pa stranden som gar runt o saljer kokosnotter, cola mm...Han sjunger typ en egenpahittat sang som gar"cola,cola,cola,coconutts,cola"...Nar han kom fram till oss o sjong hade jag svart att halla mig for skratt och da klacker han "Your coconuts are better then mine" och gick vidare...Hahaha! Vi holl pa att do av garv!

Jag har forsokt lagga in bilder fran annikas nya kamera...Men internet helvetet ar sa javla segt sa jag skiter i det...Provar nan annan dag istallet...

Puss Puss till alla dar hemma i kylan fran Emma o Annika



Vad tycks?

Vad tycker ni om mitt nya utseende på bloggen då? Me like a lot...:) Lite ovanligt att se mig själv i så stor hår bara...Håret är ju fejk liksom ;) Det är super gulliga kimmy som gjort den!! Tack ska du ha gumman!!

Nu drar vi!!

Nu sitter jag sista dagen på jobbet...För i natt sticker vi till Göteborg för att från Landvetter åka till Gran Canaria och Playa del Ingles. Börjar bli lite orolig för väglaget bara då det snöar som fan...Får väl ta extra god tid på oss, och sen åker Sandra och Sanka ner för att hälsa på Frida i Götet så dom får väl tala om hur läget är på vägen dit.

Jag ska försöka blogga lite där nere oxå...Kanske lägga ut nån bild om jag fattar hur man gör...Jag  lyckades inte i Thailand med min stenålders kamera....Som för övrigt är jätte bra för att va så gammal...:) Kom ju på att pappsen som gav mig den fått adressen hit så det är väl bäst att tala om det så jag inte låter otacksam....För det är jag inte pappa! :)

Så see you later aligator

Förresten, igår var jag hos Lisa och lämnade mina sötnosar...Hon bjöd på lite vin och skulle sedan lägga in ett inlägg på sin blogg...Det gick inte så bra, så nu står allt med mega stor text...Hur vi lyckades fattar jag inte...Men vi lyckades inte få bort den även om vi slog våra kloka blonda ihop.


Resfeber

Nu börjar det dra ihop sig inför våran resa och både jag och Cricka börjar få resfeber!! Känns som det är så mycket man ska fixa och så innan...Egentligen är det inte så mycket,men det känns så...Jag själv fixade packning av kläder idag...Och bara det är ångest i sig! Man får ju inte plats med allt och man kan ju slå vad om att just det jag valt bort kommer vara det jag saknar när jag är där...III! Dagens i-lands problem...

 I morgon blir det hem till Lisa och lämna mina två små hjärtan...Bio var på tal,men jag känner att jag inte har ro och tid till det...Så jag skippar bion med tjejerna...Hade varit kul att se "En schopaholics bekännelse" annars...Har ju läst boken...Tycker alltid det är kul o se en film jag läst boken på!!

I övrigt stillade jag och Cricka våran resfeber men 2 öl var och lite chili nötter på kvarterskrogen precis. Mumma:


Arg

Har ju helt glömt bort att tala om hur min vecka började... Jo, i måndags kommer jag ut på gården,morgontrött som ett as och har jätte bråttom till jobbet då jag börjar om ca 3 min eller nåt...Springer fram till cykeln och låser upp den...Men när jag börjar rulla iväg den ser jag att hela däcket sitter löst och att någon har pillat bort ventilen. Fy fan vad irriterande!! Jag hade fan blivit mindre arg om någon hade snott den...Då kan man ju mer förstå, personen kanske behöver en cykel eller pengar...Men att bara förstöra saker har jag aldrig haft någon som hellst förståelse för!! Och det måste ju varit nån ungjävel som bor på gården som gjort det...Morr!!

Det påminner mig om min kära pappas ej alltför genomtänkta kommentar en gång för länge sedan....Min bror var väl i 14-15 års åldern och hade hamnat i trassel med polisen då han klottrat på en buss...Pappa följde med på "förhöret" eller vad man ska kalla det med polisen som tyckte det var dumt gjort...Då kläcker pappa: -Ja,det hade ju varit bättre om du hade snott nåt!! Polisen kollade lite konstigt på pappa och tänkte nog inte nominera honom till årets förälder direkt. hehe Men det pappa menade var ju mer typ det jag var inne på,att det är så onödigt att bara förstöra, om man snor nåt är det ju mer av en anledning man kanske till viss del kan förstå. Han ville ju inte direkt att min bror skulle börja begå brott...Men det lät nog så i polisens öron!


Lägenhets köp

Nu har jag och Cricka bestämt oss för att ta steget att köpa en lägenhet! Det känns lite som rätt tider för ett köp och så vill vi komma ner lite i kostnader...Och det gör man ju oftast när man köper istället för hyr, plus att du betalar till dig själv, plus att lägenheten ofta kan va mycket större och shysstare standard.

Jag hittade drömlägenheten på Garvaregatan, super fin inredning och härlig balkong...Men då blir det samma i månaden(med lån) som nu eller något mer...Och egentligen vill vi ju sänka kostnaderna istället för att höja. Men finns den kvar när vi kommer hem så kanske vi börjar buda i alla fall...Ödet får avgöra hehe.

Annars har jag hittat 3 andra intressanta, en vid stortorget som tyvärr redan var såld...Varför ligger den ute då??? Böev ju rätt kär i den med. Dom andra 2 ligger på S:t persgatan och på Smedjegatan....Får se om det blir nåt napp! 

Annars, finns det nån som har nåt annat tips på bra sida att leta lägenheter i Norrköping? Jag har kollat på hemnet och bovision...

Jag och min baby för 3 år sen i Thailand:


Nu så

Äntligen fick jag lite hjälp att fixa så jag kan lägga över bilder till datorn från kameran! Tack gubben...:)

Gårdagen blev en riktigt trevlig dag...Cricka o jag sov länge för att sedan efter frukost åka till Lisa o Manne för att låna väskor till resan...Väl där kom vi fram till att dom var lika hungriga som oss så vi bestämde att vi lagade käk och dom betalade...Helt ok deal för oss två fattigråttor! Rätt ok deal för dom med tror jag som knappt brukar orka laga käk...Det blev Köttfärssås o Spagetti. Mums! Och jag kom på att vi måste göra det oftare...Det behöver ju inte vara värsta avancerade grejen när man ska bjuda på käk(alltså nästa gång betalar ju vi själva liksom) och det är alltid trevligt med lite sällskap! Så mera söndagsmiddagar from nu

Här kommer lite bilder som låg i min kamera. Mestadels kommer från en fest ihop med Lisa och Tessan precis efter Lisa kom hem från Thailand:

Lisa, Clyde och Tessan















Sen har vi Lisa på jobbet. Visst ser hon otroligt trevlig och arbetsam ut?

Skorna

Jag fick hem mina nya skor från Nelly igår förresten. Dom var verkligen as snygga och as sköna. Dom fick sig tom en liten puss,så förälskad blev jag. Dom kommer jag bo i på Gran Canaria och här hemma i sommar. Lovely lovely!!



Helgen

Just nu sitter jag hemma med Cricka efter en myskväll med 2 filmer och chips+ostbågar...Mums!!Det blev först Hancock med Will Smith som var jätte bra! kan jag verkligen rekomendera om nån inte har sett den...Cricka sov genom hela filmen,men inte jag hihi...Sen såg vi Hitman, inte lika bra tyckte jag...

Först blev lite lite sugna på fest idag igen, Anna ville ha ner mig till Sörping,Grabbarna ha med Cricka på poker och sen ringde Lisa...Men det blev nog bäst att vi stannade hemma! Jobbigt o va seg på måndag då jag har rätt mycket att styra med inför resan och sen har vi inga pengar heller.

Gårdagen däremot blev det fest. Jag Cricka,Tobbe o Jens satt hos oss...Sen kom Tessan och Fia upp en sväng men dom drog ut rätt snabbt då dom intr hade nåt att dricka. Lite senare kom Ante, Annika och Kimmy upp och vi festade vidare. Jag Annika,Jens och Ante drog såklart ut...Till Palace...Blir fan alltid utgång när jag dricker!!! Hade jävligt kul trots att jag inte hade några pengar till dricka...Hittade en gammal kompis till Jens där så en öl fick jag i alla fall...Brorsan o jag hade skitkul på Slagerdansgolvet,vi dansade på scen och så...Lite kul för det syns verkligen att vi är syskon då vi har typ exakt samma dansstil....hehe...folk kanske tror att vi gör oss på, men luftgitarren som vi jämt brukar köra kommer tom från pappa...Den har gått i arv liksom!
Såhär kan det sluta ibland när man festar med ovanstående:

Härmapa

Jag gör en Tyra och lägger ut lite bilder man blivit taggad på i Facebook:






























Är jag vuxen elller är jag ett barn?

Kom precis att tänka på hur vissa folk är funtade egentligen!
Då och då stöter jag på medelålders människor(typ i mammas o pappas ålder) som tycker att bara för att jag säkert åldersmässigt ligger i samma ålder som deras egna barn ger dom rätt att tillrättavisa mig som om jag vore ett litet barn... För det första är jag vuxen sen ett par år tillbaka och önskar att bli behandlad så...Okej om min egen mamma eller pappa inte alltid skulle hänga med på den biten men när helt främmande människor plockar fram pekpinnen är det inte aktuellt om man säger så.

I lördags efter min träning gick jag med Anna och Emil en bit upp mot stan,sen skilldes vi åt då jag skulle till systemet...Så då helt plötsligt när jag går där med min cykel hör jag en gubbe som säger något precis vid sidan av mig och upptäcker förvånat att det var till mig. Då jag inte hörde vad han hade sagt så sa jag ursäkta men vad sa du? Jo,jag sa att din sadel sitter snett säger han surt. Okej, säger jag glatt och lite smått förvånat, men det funkar för mig....Men den ska sitta diagonalt säger han då, ännu surare....Ifall någon frågar alltså...Okeeeeeej sa jag och gick vidare...Varför i helvete ska han bry sig om hur MIN sadel sitter?????


Ibland kanske jag inte upplevs så vuxen men men....



Fy fitta för fan

Jag blir så himla sne o ledsen när jag verkligen ger mig in i något o försöker få det att funka...
Igår när jag kom hem från Desperate kvällen skulle jag börja lägga in lite bilder från min kamera som varit hos Tessan ett tag....

Lättare sagt än gjort! Jag gjorde allt(var tvungen att installera programet då det är en ny dator)...Men inte fan fungerade det!!

Varför är det alltid så med mig o teknik??Jag höll på i flera timmar tills C kom hem...Men han ville inte hjälpa mig....Men jag fattar inte varför det aldrig står i boken EXAKT hur man  ska göra...För följer man till punkt och pricka så ska det gå tycker jag!!

Hoppas C hjälper mig så jag kan bjuda på lite fest bilder på mig, lisa och Tessan från en fest för ett tag sen...

Puss puss puss puss puss


Utmaning

En utmaning från Lisa.

Nu ska jag berätta 25 saker om mig själv..

1:Jag slet min lillebror så mycket i håret när jag var liten att han hade kala fläckar


2:Jag tror jag är lite hörselskadad

3:Varför jag tror det är för jag pratar så högt

4:Snart åker jag till Gran Canaria


5:Min mamma kallade mig Emmis förr, gulligt, men då hatade jag det smeknamnet


6:Jag har inget körkort trots att jag är snart 26 år


7:Jag kan inte skylla på pengar för ovanstående då jag får hjälp bara jag tar arslet ur...


8:Mitt gamla partytrick när jag festade förra var att prata värmlänska


9:Lisa och jag lyckades lura en kille från karlstad att jag faktiskt också kom därifrån


10:Jag är 50% Stockholmare och 50% Norrlänning= Härlig blandning


11:Jag är en bokmal som läser otroligt mycket böcker


12:Pga detta svämmar våran lägenhet över av pocketböcker


13:Jag pratar mycket


14:Jag är inte bra på att hålla städat hemma


15:Den enda gången jag varit i fjällen slutade med att jag åkte liften upp o ner istället för att åka.


16:Jag är mycket kärleksfull mot dom jag älskar


17:Jag är dålig på det där med ekonomi


18:Jag tänkte skaffa barn när jag är 30 år typ var tanken


19:Min dröm att att få plugga eller jobba i Thailand minst i 3 månader


20:Igår gick jag med i hyresgästföreningen


21:Han tipsade om att köpa lägenhet så nu blir det att kolla runt


22:Jag älskar tjejefester med mina underbara vänner


23:Jag och min sambo har gått i samma klass fr 1-9:an


24:Jag har lite smått åldersnojja och tror det blir trist att bli gammal


25:Jag har svåra koncentrations svårigheter ibland, tror då att jag kanske är lite hjärnskadad


Ja nu får ni svara med!!


Frikort?

Haha...Jag skrattade gott när jag och cricka hörde på radion att vissa par har frikort i förhållandet. Snabbt bestämde vi oss för att självklart skulle vi också ha det.Nån annan som har det? För den som inte vet vad frikort är så är det att man bestämmer en kändis, typ hollywood världsstjärna(Inte nån gammal b-kändis från Big Brother) som man om man får chansen nån gång faktiskt får ha sex med... Mitt frikort är tråkigt, Brad Pitt såklart...Han är ju så het!! Har för mig att Cricka tog Angelina men är inte säker...Efter några dagar kom vi fram till,Desperate tokiga som vi är att vi måste ha ett frikort där med...Efter mycket dividernade fram och tillbaka blev mitt Mike(Det var innan Jackson klev in i serien) och Crickas Gaby...hehe....Vi har fastnat för Desperate helt enkelt.


Men idag får Cricka klara sig själv då jag ska kolla med tjejerna!! Mysigt tycker jag, att samlas hemma hos någon av oss och tillsamans kolla på våran favorit serie...Idag blir det hos Lisa eller hos Emmelie.





 


Idag då??

Har precis avnjutit en tallrik pasta med carbonara efter ett bodypump pass...Känner mig duktig som tränat på en lördag! Men vad händer ikväll då? Är lite småsugen på party...


det var en kyckling som hette gullefjun

Och den kycklingen var jag! Enda sen i tisdags då Annika skulle slinga mitt hår har jag sett ut typ som en kyckling...Blev en liten miss. Annika är btw jätte duktig på att fixa hår,så att ingen tror annat...Utan det var mer tidsbrist som ställde till det. Hon tyckte vi skulle börja med underhåret o kolla om det kanske räcker då resten av håret var rätt ljust. Nu blev det tyvärr så att underhåret blev mycket ljusare och mer "vitt" vilket gjorde att resten av håret såg rätt kyckling gult ut. Och pga tidsbrist som sagt hann vi ej rätta till det...Inte resten av veckan heller utan får göra det nästa vecka. Som tur var fick jag låna en stooor flaska silverschampoo av Lisa, och vilken skillnad det blev bara av en tvätt. Så jag får väl tvätta gärnet nu i helgen så jag ser någorlunda ok ut tills vi kan läggga i slingor i resten av håret.




Glad blev jag då jag fick låna detta då jag ej har råd att köpa just nu



Riktigt snygg blev jag med

En underbar sång

En av mina absoluta favoriter bland kärlekssånger är "Bara om min älskade väntar" med National Teatern...Lite otippat kanske att det är just med dom då dom väl knappast är kända för kärleslåtar...Men texten är underbar...Lyssna på den

Grannar

Igår ringde min granne på dörren. Hon talade om att hon bodde vägg i vägg och att det hade kommit ett brev fel och undrade om det var mitt. Och det var det ju...Super gulligt tycker jag! Själv skulle jag nog bara kastat ner brevet i brevlådan och hoppats att det nu om rätt....Men jag gillar grannar som är trevliga och lite mer personliga och inte rädda att ringa på hos varandra... Annars hade det varit lite dåligt med sånt i dom två lägenheterna jag bott i här i stan...Dom flesta grannar hälsar knappt när man går förbi varandra i trappuppgången och när man själv hälsar får man knappt ett hej tillbaka...Lite tråkigt tycker jag...Man är ju ändå grannar! Inte för att man måste bjuda in varandra på kaffe och prata en halvtimma varje gång man ses men lite vanlig artighet kan väl inte skada? Eller gör man inte så när man bor i en stad? Trevligt med denna gulliga granne i alla fall som bor vägg i vägg...Hon och hennes kille är alltid glada och hälsar glatt när man stöter på dom...Så som det ska vara!


Sen sprang min stora katt såklart ut i trappuppgången....Han försöker alltid ta tillfället i akt att smita ut det lilla aset...Men han är så puckad att han springer upp istället för ner. Sen springer han bara en våning i taget, och lagom när jag med andan i halsen nästan fått tag i han så springer han en våning till, enda fram till vi kommit längst upp då han cirkulerar runt i stolthet över att ha smitit ifrån mig...Han verkar gilla den leken...Jag gillar den inte lika mycket...Fast jag har kommit på en ny smart idé, att jag tar hissen upp och går ner och möter honom istället...hehe...kattstackarn blir något förvirrad när jag gör så.

Tjockisen:


Sommar sommar sommar

Blev jätte sugen på sommaren när jag gick in på tessans blogg och hittade lite bilder från hennes sommar 2007... Hoppas 2008 blir en toppen sommar. För mig och Cricka är det lite lyx då han har lyckats få lite semester mitt i sommaren v. 27....Det låter kanske lite futtigt men då han jobbar på en Skärgårdskrog med huvudsäsong just på sommaren så blir det ju att han dom senaste åren jobbat mycket och sovit borta. Jag får bara ha honom hemma typ 2 dgr i veckan under somrarna...*snyft* Så det ska bli härligt att i alla fall kunna göra nåt ihop. Jag funderar på att boka nån stuga någonstans eller kanske att man tom åker upp till morfars stuga utanför Skellefteå...Den ligger ju precis brevid havet så det skulle kanske inte vara helt fel. Gäststuga finns, så man kanske kan lyckas lura med sig någon kompis också om man har tur. Men snart blir det sol!!! I alla fall för min del...Längtar som fan till om 16 dagar då vi sticker till Gran Canaria. Nedan bjuder jag på lite bilder från min förra sommar:

Morfars stuga


Lite tama ankor som kom när Lisa,Manne o jag skulle bada


Grillning på Visfestivalen


Lisa och Sandra på trägår´n


Cricka o Drutten i Folkparken


Äntligen

Äntligen har jag hittat ett par nya skor som passade mig i smak och pris...Gillar billiga partyskor. Så dessa för 399 kr från nelly.se kändes inte helt fel. Jag har aldrig tänkt på att Nelly ens har skor förrän jag läste på malins.blogg.se och fick tipset...Tack Malin! :)

Dessa blir perfekta för resan till Gran Canaria 28/3:


Listan

Nu känns allt mycket lättare...Allt utom badrummet är avklarat för min del på listan! Våran städlista här hemma alltså...När folk hör talas om den tycker vissa vi är larviga och vissa tycker det är en toppen idé. C tyckte i böjan när vi införde den att det var lite löjligt...Men ändrade sig snabbt när han insåg hur mycket bråk vi slapp tack vare den! Ibland kan det ju vara lite svårt att komma ihåg vem som städade var sist och då jag inte är en av dom tjejer som äääälskar att städa  så bråkade vi en hel del om det. Jag anser att båda ska hjäpa till lika mycket och förstår mig inte på dom tjejer som frivilligt står där och städar medans killarna hittar på roliga aktiviteter. Undantag för dom som har hus, då mannen kanske fixar med andra tyngre saker omkring huset, eller om man har barn och mannen passar ungarna under tiden, eller självklart om tjejen(eller killen för den delen) är arbetslös osv...Men om båda har heltidsjobb, utan barn och bor i en lägenhet....Varför? Så jag kan lätt tipsa om att skaffa en "lista" så slipper man disskutera saken...Då står det svart på vitt vem som ska göra vad när det är dags. Vi har uppdelat disk,vardagsrum,sovrum,kök och badrum då jag tycker det blir enklare än att ha hela lägenheten att städa. Det blir ju dessutom inte lika stökigt lika snabbt överallt...


Systembolaget-hål i huvudet

Jag var inne på svansens blogg och hittade ett inlägg om systembolaget och deras åldersbedömning och kom själv på en grej som är riktigt hål i huvudet med deras leg-regler. Det är att dom under inga omständigheter godkänner ett leg. som har gått ut...

Detta fick min vän Tesse bittert erfara en helg när hon skulle in och handla...Damen i kassan säger surt att ditt leg. har gått ut så tyvärr får du inte handla. Tesse säger att hon väl i alla fall kan se att det är Tesse på bilden? Ska väl tillägga att Tesse inte utseendemässigt inte ändrat sig så mycket under åren att det borde va nån tvekan om att det var hon på bilden...Men damen i kassan är stenhård och då det börjar närma sig stängning står Tesse ändå på sig och tjafs uppstår. Till slut säger killen bakom,som oxå tycker det är urlöjligt, att han i så fall kan handla åt Tesse istället. Då ringer jag polisen säger damen i kassan! Polisen??? jaja,Tesse gav sig och gick därifrån...

Till det började närma sig slutet av detta år och mitt leg. snart skulle gå ut trodde jag att det endast var så att ovanstående dam led av nån sorts störning, marktmissbruk eller dylikt...Men så är tydligen inte fallet för två dagar innan mitt leg. skulle gå ut talade hon i kassan om att det snart kommer att gå ut och att dom är stenhårda och absolut inte säljer till någon med utgånget leg. Men du kanske har ett pass frågade hon? Jo,det har jag ju så inga problem...Det komiska är att jag skaffade mitt pass samtidigt som mitt leg. och alltså har samma bild på båda två...Är det nån mer än jag som känner att det känns lite töntigt att jag nu måste släpa omkring på mitt pass så fort jag ska till systemet då jag i plånboken har ett leg. med samma bild??

Cigg får jag köpa i alla fall:


Stackars mig

Det är lördag och jag ligger hemma...sjuk...eller just nu känns det bättre,men jag har varit magsjuk...Började redan igår med att jag mått fruktansvärt illa så fort jag åt nåt. Idag blev det värre... Fördelen är väl att jag inte kan äta så mycket(är inte ens sugen), så kanske att man går ner nåt kilo...hehe... Jag som hade tänkt använda dagen till att träna och städa mitt ur lortiga hem...Nu på kvällen när jag mått lite bättre har jag diskat och tvättat,men än finns det mycket kvar att göra...Då kanske nån undrar varför inte Cricka hjälper till? Jo,det är ju så att vi i vårat huhåll använder oss av en städlista för att det ska bli rättvist,och den går vi stenhårt efter...Och just nu är det ju min tur överallt tyvärr...*Suck* Om jag är ok i morgon får jag fixa det då, plus träna, plus fixa håret hos Annika...

En guldstjärna till min brorsa som köpte nyponsoppa och kom bort med till mig förut! Trots att han festat igår...Jag hade inget flytande hemma att äta och Cricka är och jobbar...Sen lämnade han tillbaka lite pengar han lånat av mig oxå...Att han sedan ringde ett par timmar senare och bad att få låna dom igen då han ska ut och svira igen är ju en annan sak...hehe

Såhär snygg är jag idag. Lägg väl märke till mina ursnygga glasögon...NOT. Men jag använder ju typ alltid linser så varför lägga ner pengar på ett par snygga:


DH

Som det stod i Lisas blogg så ringde jag ju såklart 2 sekunder efter programmets slut för att diskutera lite...Saknade att kolla med tjejerna juh! Visst,C har också tack vare mig fastnat på programmet och har nog inners inne det som sitt favvo program....Han brukar böna och be om att jag ska stanna hemma och kolla med honom istället. Men det är lika kul!! Han har liksom fel uppfattning om alla...Exempelvis så hatar han verkligen Susan(????) och tycker hon är en falsk idiot...Den han gillar mest är Bree eller Cathrine,mest Cathrine då...Och jag som skulle välja Susan om jag skulle ta nån som är mest lik mig!! Så hade vi förresten gjort nån gång,valt ut en karraktär var som man skulle va....Töntigt? Det tyckte i alla fall min bror som råkade va hos oss i tisdags för att låna tvättmaskinen...Jag talade noga om för honom innan han kom vilka regler som gällde, att under INGA omständigheter prata under programmet....Om det inte gäller själva handlingen såklart...det gör vi i pausen!! Nån gång började han dock prata om helgen mitt i programmet och fick då onda ögat av mig. Han tyckte ärligt att vi tagit detta för långt när jag berättade att Tyra och Tessan började gråta när dom helt plötsligt hoppade 5 år framåt i tiden...Så han tycker vi är knäppa...Men då sa ja, du då med din jävla fotboll och hockey som ska vara på blodigt jävla allvar??? Det är ju samma sak...Tyckte inte han dock...Men varför inte? Är inte sport från början bara en lek eller?

Min älskade bror med världens bästa Annika i somras:


uppdatering söndag

Dock mitt något deppiga inlägg i söndags om att jag hatar söndagar verkar jag glömt att jag hade riktigt trevligt. Vi var nämligen ute på promenad i det fina vädret och tog en fika på café Soda. Jag o en massa grabbar...Cricka,Tobbe,Manne och min nya bästis: Theo!! För dom som inte vet vem Theo är så är det Tobbes son på 4 år. Vilken härlig liten kille alltså...Innan promenaden var vi hemma hos oss ett tag och jag och Theo stod på min balkong och filosoferade(kanske fel stavning men nu vet vilket ord jag menar). Efter ett tag säger han att han tänkte stanna hos oss hela natten. Då hans mamma Heidi skulle komma och hämta honom senare på dagen så sa jag att det nog inte går så bra då hans mamma ska hämta hem honom. Då säger han att jag kan få va hans mamma istället....haha....Jag sa att hans mamma säkert skulle sakna han massor i så fall. Han bara,näe....Jo säger jag då,det tror jag nog allt. Då skiner han upp som en sol och säger: Efter så kort tid? Han är ju för go... Sen sa han massor med andra super roliga saker hela dagen som jag inte orkar skiva. Tom Cricka blev nog lite frälst för han ville att vi skulle vara barnvakt åt honom nån gång. Det är inte vanligt att han föreslår nåt sånt om jag säger så...Jag visade också en bild för Theo på facebook från en efterfest hos tobbe där vi klädde ut oss i hans grejer. Lite imponerad blev han då....hehehe. Lite bilder följer nedan....Dock ej från just den dagen.

Cricka äter ostron på nyår


Utklädda i Theos kläder


En bild på Manne snodd fr facebook



Tobbe som fyllo på knutgubbe



Oj oj oj

Hela min helg har bestått av fest både fredag o lördag...Hade skit kul båda dagarna och som vanligt slutade det med efterfest. Kommer må skit på jobbet i morgon,tungt...Hatar verkligen söndagar när man festat! Fredagen blev det ju vip på Palace och jag hade as kul. Gick hem riktigt tidigt dock, men vi hade ju varit där sen åtta eller nåt...Lördagen blev festen hos Maria och Anna o jag gick till Palace igen...Dock knappt nån man kände...Alla var väl där fredagen istället. :) Nu blir det sovdags tidigt och ny jävla arbetsvecka framför mig. suck

Av nån jävla anledning lånade jag en tjejs glasögon på toan på Palace: