Valborg

Hur blir eran valborg?






För min del blir det inte mycket firande då min pappa fyller år och ligger på sjukhus...Sen jobbar Cricka 1 Maj. Så det blir nog bara att hälsa på pappsen för att sedan ha en helt lugn kväll framför tv:n.






Dagen efter blir det att jag,Lisa m.fl kör en premiär på trägår´n precis som förra året mitt på dagen! I år blir det dock med gladare miner då det hade hänt en otroligt tråkig sak förra året...



Förra året:











Senare på dagen kom Cricka hem och vi var på fest hos Annika och Ante. Pappa kom förbi och Cricka blev skjutsad på vespan ;)






Sen blev det trägårn igen på kvällen:















Vår köp

Jag beställde hem lite kläder från Nelly som jag fick förra veckan...




Dessvärre passade inte mycket men ett linne,ett par skor och 2 par örhängen ska jag spara!






Dom här kostade ca 20 kr styck på rean. Gillade framförallt dom med kors. Stort plus är att trots att dom är halvstora väger dom inger alls!





Earring 107 SEK 20, Nelly Accessories - NELLY.COM


Earring 108 SEK 25, Nelly Accessories - NELLY.COM


Jilo Top SEK 119, Ichi - NELLY.COM


Frankfurt SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Resten av lördagen

Efter dopet bar det av till Lisa för att fira att hon fyller år.




En riktigt lyckad fest! Har nog inte haft så kul på länge...En massa folk och typ alla var med ut till Otten sen...Alltid kul när man är ett gäng!




Jag hade på mig min nya vita klänning och dom nya pumpsen. Gick bra i början men på slutet av kvällen kändes det som att fötterna sakta men säkert började dö där inne. Fiffigt nog hade jag med mig ballerina i väskan som jag bytte till...Det ska man fan alltid ha! Dessvärre glömmer jag oftast det.




Lite bilder:


Lite Thailandsfeeling med Bucket som Lisa fick i present












Systrarna Gårdfalk











Lisa drack ett glas vin bara...



















Dop dag

Igår var jag på dop!




Det var min barndoms kompis Louise son Oliver som döptes




Jag fick den stora äran att vara hans gudmor!





Dopet gick riktigt bra förutom en liten olycka i blöjan. Olivers storasyster Nora sjöng en vacken välkomms sång till sin lillebror.



Här är den lilla guldklimpen!






Som ofta på dop spelades den här underbara sången. Jag älskar den!




Helgen

I fredags kom några kompisar hem till oss och vi drog ihop en liten spontan förfest...Innan alla kom njöt jag av en cider på balkongen i solen.



Det är verligen så mysigt och rogivande att sitta där när våren och sommaren är på ingång... Enda önskemålet hade ju varit en större balkong än vi har nu.





Sen gick Tessan och Lisa till Otten...såklart...Men jag och Kim gick till VK. Jag har bara varit där en gång innan och kan väl bara konstatera att det inte är någon hit



För trångt och för mycket konstigt folk. Vi fick bl.a en lite halvläskig kille/karl efter oss som var något påträngande!


Vid ett tillfälle kom han nära mig och skrek "Men jag älskar ju diiig" samtidigt som det flög spott ur munnen på honom...Fräscht,verkligen...Tror nog jag ska dumpa min kille för den här mannen med stort M ;) eller kanske inte...




Fortfarande inget bra ställe för oss lite äldre på fredagar alltså...Fattar inte varför ex Palace inte byter sin åldersgräns på fredagar och låter Otten ta hand om ungdomarna(låter som jag själv är typ 100 år gammal med det uttrycket men skit i det)Skulle nog dra en del folk! I alla fall jag föredrar lördagar endast eftersom det finns bra ställen då, annars skulle jag nog hellre gå ut på fredagar...




Jag såg att Cricka tagit lite bilder från sin nya mobil(vivas).

Riktigt bra bilder om man sitter still:


Jag Annika och Kim




Alex




Jag



Lisa








Och lite från påsk låg med i samma mapp:

















Vårlista

Jag hittade en utmaning på startsidan här på blogg.se och tänkte dela med mig av min vårlista!


Din stil i en mening: Jag har nog ingen speciell stil utan gillar variation. Jag har alltid gillat mycket färger och mönster men försöker få in mer neutrala färger som vitt och svart i min garderob. Till vardags har jag boots eller tygskor och till fest är det höga klackar som gäller. Upptill varierar det en hel del till vardags men till fest är det mest klänning som gäller.


                             




Stilförebild: Jag har ingen speciell stil förebild utan inspireras av lite olika. Både kändisar och folk i min närhet.




Favoritbutiker inför våren: Gina har alltid mycket snyggt. I övrigt är jag mer för nätshopping och där blir det mest hm.se, ellos.se, nelly.se och halens.se




Vad inspireras du av: Bloggar, tidningar, folk i min närhet. Jag gillar extra mycket att hitta nya kombinationer av kläder jag redan har hemma. Antingen med hjälp av något nytt eller bara gamla kläder fast med nya oväntade kombinationer. Här hittar jag främsta inspirationen från just tidningar jag läser som Veckorevyn, Amelia, Damernas Värld och Tara.




Det bästa basplagget inför våren: Svarta, gröna och blå treggins, Gärna med detaljer. Trenchcoat(jag har valt en ljusgrå med trekvarts ärm och lite kortare i modellen). Boots. Långa linnen. Transparenta blusar. Svart kavaj. Cykelbyxor 



          




På fötterna: Till vardags på våren blir det boots eller tygskor. När sommaren börjar komma blir det dags för ballerina med nitar på och remsandaler med nitar. Till fest vill jag ha ett par snygga kilklackar eller högklackat med platå. Jag börjar mer och mer tycka om vanliga klassiska pumps(men gärna med platå) också igen.




Färger i vår:  Blommigt, randigt och ljusa färger. Jag gillar även militär grönt och beige.




En ideal våroutfit: Svarta klumpiga kilklackar, pilotbågar, en transparent lite längre blus som går över rumpan, gärna med lite volanger upptill i färgen puderrosa, Jeansleggins med detaljer samt trenchcote. Stora örhängen.




Tre saker på vårens önskelista: Många snygga och välsittande tunikor/blusar i transparent tyg, både med mönster och utan. Svarta kilklackar. Ett par militärgröna leggins från hm.








Det senaste jag köpt:  Jag har ett paket från Nelly som väntar på att hämtas ut innehållande ett par beiga pumps med platå, hoppas dom passar! Annars var det en vit klänning och mina nit ballerina.





Frankfurt SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM       






Do's and don'ts: Försök hitta en personlig stil i det trendiga och ta av det som passar just för din kropp. Sen tycker jag man kan spara mer, tvärtom mot råden man ofta får. Om ett plagg känns lite omodernt men ändå sitter bra och fortfarande ser fräscht ut tycker jag absolut att man ska spara det. Dock inte i garderoben utan rensa ofta och lägg i kartonger. Nuför tiden kommer allt mode tillbaka igen och i vissa fall väldigt snart. Vid ett flertal tillfällen har jag varit med om att jag stoppat undan omoderna plagg  för att 1 eller 2 år senare inse att dom nu är topp moderna igen när jag öppnar lådan. Och då känns det genast som man fått ett nytt plagg, helt gratis!  



I LOOOVE SUMMER

Jag är nog inte den första att påpeka det....




Men det är våååår!!!!




Hur fan orkar man med att leva resten av året undrar jag? Det är bara på våren och sommaren jag känner mig riktigt lycklig!




Här kommer därför lite härliga vår/sommar bilder:



Härliga Trägårn öppnar snart...Mys!




Där kan man dricka prata o umgås...Hela natten låång!




1 Maj och premiär för trägårn förra året














Parkhäng är inte fel det heller









Ute i skärgården är guld




Grillning i Parken....




Sola med ett glas vin är avkoppling på hög nivå








Å grillning på kvällskvisten...






Så jävla underbart!!!



Nu ska jag iväg och träna och sen blir det en kvällspromenad med tjejerna....(sandra,lisa o Tessan)


Lite bilder från påsk...

Väldigt sent ute men det är för att jag själv ej tog några bilder med min kamera.






 Hittade dock ett par stycken på Crickas syster Lisas Facebook som jag inte sett förut från skärtorsdagens fest:




















Senaste nytt

Min mamma är på besök och har varit det ett par dagar...


Därav den dåliga uppdateringen!



Kanske inte bara därför...Det finns en viss person som börjar på C och slutar på ricka som har en förmåga att okupera datorn också...;)



Här kommer i alla fall 2 klädinköp jag gjort. Har även köpt mig 2 skor, svarta ballerina med nitar och gympaskor. Dom går det inte att lägga in bilder på av någon anledning...morr morr hatar när det krånglar




Adididas byxor i färgen mörkgrå/cerise till träning och hemma:




En klänning som jag har likadan i grön. Jag köpte den förra året och har använt den hur mycket som helst. Inte helt fel med en till i annan färg då!! :)















Damp Apa

När vi var i Thailand kände vi för att åka till en bar vi varit på första gången vi var där...



 Jag fastnade ju starkt på att absolut krama en apa, och på den baren hade dom en Apa som gick fritt i baren sist vi var där...



När vi kom dit såg jag inte till apan så vi frågade i baren. Jo,då visade det sig att han bitit flera gäster och blivit avvisad till en inhängnad uppe i skogen.




Man hörde mycket väl var han var någonstans för så här lät han hela tiden...



Lite damp varning kanske! ;)




Annars då...

Fasen vilken lång helg detta har varit...


Mycket fest och umgås och lite vila känns det som...:)




Men kul har jag haft!




I torsdags festade vi bla med Lisas syrra...Hon visade lite roliga bilder hemma hos deras pappa i lörsdags och jävlar var vi hade fotat!



Bilderna dyker väl upp på fejjan framöver kan jag tänka så då kanske dom dyker upp här med.





Så länge bjuder jag på en bild på mig och Lollos lilla Oliver. Han är så söt...Först grät han bara så fort han såg mig men sen redde det ju ut sig! :)








Sko hjälp

Jag övertalade precis mig själv att jag behöver ett par nya partyskor.






Inte sådär överdriver svårövertalad måste jag säga...;)








Jag är ute efter ett par svarta som passar till det mesta...





Hittade en del på Nelly men vilket eller vilka par ska jag välja??



 Please help....








Capture SEK 299, Timeless - NELLY.COM

 

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Libya SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Lou-Lou SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Eritrea SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Dagens Bild




Den här är tagen för ca 1 år sedan när Beata m.fl hade bloggfest.
Riktigt kul och snart är det dags för det igen!!
På bilden är Tessan,Malin,Tyra och Marre


April April

Din dumma sill!!!!



Har du lurat någon idag?




Jag brukar vara sämst på att luras men idag så lyckades jag...moahahahahaaa



Cricka bytte nyligen operatör på sin mobil och var lite småorolig över att han verkligen får ha kvar samma nummer



Perfekt tänkte jag och hittade på ett litet bus...


På mitt jobb(jobbar ju på Telias Kundtjänst) har vi en funktion på våran mail så man kan skicka ut sms till kunderna som ej går att svara på. Jag upptäckte även nyligen att det ingenstans i sms:et står Telia utan det är något jag själv lägger till.



Så jag slängde iväg:


Bekräftelse: Härmed bekräftas din beställning på nummerbyte från nummer 000-0000000 till 000-0000000. Nummerbytet kommer att träda i kraft 2010-04-01 kl 15.00 Mvh Telenor Kundtjänst


Efter ca 15 min ringer Cricka till mig...

Han undrar om det är hans nummer han ringer ifrån...

Jag svarar nej,det är skyddat! Varför undrade du det?


Jo,jag fick ett sms från Telenor om att dom ska byta mitt nummer...


April April skrek jag!!! haha




RSS 2.0