Nu jävlar!

Jag har varit otroligt duktig hela helgen och tränat varje dag...


Idag tränade jag morgon, gick en timmas promenad nyss och sen blir det ett pass ikväll...Nu jävlar är det allvar!! Jag kollade på vågen igår och det såg inte alls bra ut...Så bort med det dåliga och in med det bra!


Som tur är har Lisa och jag börjat träna ihop sen ca 2 veckor tillbaka och följer ett visst schema så det ska nog gå bra det här...Lisa har jobbat som personlig tränare så det blir rätt hårt att träna med henne...Vilket är bra!!
Dessvärre har  väl "Beach 2010" nästan passerat...Så vi säger väl "Vinterjacka 2011" istället?? ;)

Åtta år

I sommar har jag och Cricka varit tillsamans i åtta år!Fasen vad tiden har sprungit iväg alltså...Och vad gammal man har blivit på köpet...Jag märker det inte minst när jag kollar igenom lite bilder...Suck...Men sånt är livet!Älskar dig mitt hjärta!2002


2003


2004


2005


20062007

2008


2009


2010


Bild lek

Kimmy hade hittat en lite småkul bildlek på nätet där man kan göra om sig liteTyvärr hade jag svårt att flytta munnen...
Jag som asiat

Som Apa

Baby(rätt likt faktiskt)

Manga figurDagens Bild

Detta är hemma hos Emmelie för lite mer än 1 år sedan.
Alla tråkmånsar skulle kolla på melodifestivalen och lät inte mig och Lisa prata
Då vi har svårt att hålla tyst förvisades vi till Emmelies kök.
Där tog vi lite bilder och antastade Emmelies bananer som hämd ;)


Cold Case

Någon mer än jag som fastnat på serien Cold Case?Jag älskar verkligen den...Cricka tycker bara att det är en blev kopia av CSI men jag tycker fan Cold Case är mycket bättre.Jag gillar att man går bakåt i tiden och sen tycker jag oftast det är mer känslomässigt. Och jag är ju lite av en mes så jag fäller gärna en liten tår till dåliga kärlekshistorier ;)

Just detta avsnitt som visades idag har jag sett ca 3 gånger(serien går bara om och om hela tiden) och det är nog det bästa avsnittet. Jag gillar att det utspelar sig på 50 talet och så är det en tragiskt historia och en ung tjej som blir gravid, försöker fly med sitt barn som kallas "Sunshine" för att i flykten bli mördad.

 Hon sjunger den här sången för sin dotter innan flykten och då fick jag nåt i ögat.
Kläder från Nelly

Jag har fått hem lite nya kläder från Nelly...Det finns så mycket snyggt där!!


Bla dessa...Jag bara älskar skorna! Dom kommer användas flitigt i sommar.Biasia SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


RSS 2.0