Buzzador

Jag måste tipsa dom som inte redan känner till det!



Sedan 2007 har jag varit medlem i www.buzzador.com 



Genom buzzador får man tillfälle att gratis prova på olika tjänster och produker. Som utbyte vill dom att du pratar om produkten/tjänsten med vänner samt skriver en egen sammanfattning om vad du tyckte om det.



Jag har tidigare provat tandkrämen Denivit(fick hem en hel kartong full med tandkräm), men på senare tid har det varit dåligt med kampanjer...


Tills nu!


Nu är dom i full gång igen med att skicka ut olika kampanjer och en jag har nappat på är att prova den här duschcremén:








Den ska tydligen innehålla någon helt ny formula som gör huden super mjuk och slätar ut huden...


Ska bli spännande att prova!


Dagens Bild





Oj oj...
En riktigt gammal bild på mig och Tesse!
Jag tror den är tagen för ca 4-5 år sedan nån gång...


Dagens bild





Här är fina Sandra med lilla Alva i magen på jobbet när vi följde med Lisa ut för att röka på balkongen....


Gårdagen

Blev riktigt trevlig!


Vi började med att käka på Grand tillsamans med Annika, Ante,Matte och Mikka. Ingen höjdar mat direkt men trevligt sällskap och gott dricka dög gott! :)



Efter Grand gick vi tillbaka till oss för att sedan gå vidare till Palace. Riktigt kul för att vara en fredag då det var riktigt många jag kände där!



Dagen har inneburit soffläge...Inte för att jag var super bakis egentligen utan för att jag hade ont i huvudet och inga värktsbletter hemma...Men för ett tag sen kom älsklingen hem med det så nu känns det bättre!

Dock forsätter nog soffläget resten av dagen  i alla fall...Cricka köpte även hem chips och godis och så gick det visst någon bra film på tv sen...Skön slappar lördag med andra ord!




Jag hittar fler och fler roliga effekter på våran web cam att leka med...Kul!


Såhär ser vi alltså ut idag:


















Gott folk

Idag har vi fredag!


Yeeeha!



Vi ska strax ut o ta en bit mat tänkte vi...


Men var finns det ett bord då?? Allt verkar fullbokat...dit vi ringt i alla fall...



Får la se var vi hamnar då








Helrenovering

Cricka jobbar kväll och då passar jag på med en helrenovering av mig själv...:)


Den bestod av en lång dusch med bodyscrub(stavas??), hårinpackning och rakning av ben följt av ansiktsmask och div mjukgöringskrämer...


Nu känner jag mig som en nyfödd bebis! ;)



Ni som vet att jag har badkar undrar säkert varför jag inte tog ett långt varmt bad....

Men fan, jag gillar inte att bada badkar!

 Ibland får jag för mig att det ska vara jätte mysigt och tappar upp ett...Men jag får alltid panik och går upp efter ett par minuter! Det blir ju så varmt...Och tar man inte så varmt blir det ju för kallt...


Cricka blev galen på mig när vi fortfarande bodde hemma...Hans pappa bor i hus med jacuzzi och flertal gånger övertalade jag honom att vi skulle bada för att efter kort stund tröttna och vilja gå upp...Rätt dyrt o onödigt att tappa upp ett sånt stort kar för att gå upp direkt


Nån mer än jag som inte gillar att bada badkar??











Thai Thai

Nu har vi påbörjat nedladdningen av bilderna från Thailand. Cricka började med sin mobil så kamera bilderna kommer senare när jag får ork till det


( Har blivit förkyld nu också så jag känner mig allmänt prickig och orkeslös)



Här kommer några bilder på våran härliga resa:



Första kvällen med Jossan o Viktor i bild. Dom söp oss rejält fulla med buckets innehållande extra sprit(en bucket är en hink full med Thai Whiskey och Cola. Gott men farligt) På vägen hem ville jag ha käk....Och i Karon finns inget nattöppet mcdonalds eller så så det blev äkta thai snabb mat i ett stånd. Synd att jag inte upptäckte att det satt en grymt stark grönsaksbit av nåt slag längst ner. Mådde inte alls bra sen kan jag meddela....





Jens och Cricka delade på en bucket





TUK TUK!!




Jag på Karon stranden efter lite shopping glädje. Cricka är grym på att pruta!!





Efter shopping stressen ville Cricka svalka av sig lite




Detta var vyn från våran Bungalow. Helt ok hotell om man bortser från att vi bodde precis vid motorvägen med väääldigt tunna väggar och inga riktiga fönster. Tur att jag kom på att vi hade öronproppar med oss!! Men det kom jag på först efter ett par dagar...Så inte alltför många timmars sömn för mig i början alltså...Tur att man kan ta sig en tupplur på stranden....





Cricka på Ya´s Restaurang. En av våra vänner som vi träffade redan 2006 när vi var där första gången. Då hade hon dock ett massage ställe.




På väg till fest med Jens,Jossan och Viktor i Patong.Brevid mig har jag deras svenska önskevaror innehållande chips ostbollar dipp och köttbullar. Mycket uppskattat! :)




Då Jens är min bror blir han lika varm i pannan som jag i Thailand....Så vi fick sköna ishandukar.





Här är en av dom få tagna bilderna i Krabi med Crickas mobil. Vad jag vet ska det finnas mer i vanliga kameran dock. Otroligt mysig Restaurang som vi käkade lunch på. Riktigt Thai käk med en hel fisk som vi delade på.




Efter helvetes resan dit med minibuss betalade vi lite extra och åkte båt hem istället. Skönt då man kunde köpa öl, röka och sitta i solen! Synd bara att jag glömt ta på sollotion och hade bränt mig så jag satt i skuggan....Dock betydligt behagligare än att åka minibuss!





Pojkarna ville leka med pistoler i Patong...Och det fick dom medans vi kvinnor satt en bit bort och drack öl...Som rediga kvinnor!






Cricka var stolt när han kom tillbaka...Många skott mitt i prick och det var första gången han sköt med pistol! Det ni...;)






Yeah!




Det sköna med Thailand är att man utan risk för att bli rånad kan knalla ner på stranden och bara softa med lite musik och verkligen känna av att man har semester





Nu var det inte så mycket mer bilder men jag återkommer med fler så fort jag har lagt in dom från kameran!


Bara blaha

Det känns som min blogg bara handlar om sjukdom på senaste tiden...



Men jag tycker lite synd om mig själv!


 Utslagen är kvar men verkar flytta sig lite fram och tillbaka över kroppen...Just nu känns händer och fötter mest drabbade. Jag hoppade över medicinen i lördags då jag skulle på fest och det märktes av direkt. Nu är medicinen slut och läkaren på akuten har inte skrivit något nytt recept som han lovade så jag står utan...Ringde underbara vårdcentralen och får kanske receptet till i morgon eller i övermorgon...


Till råga på allt börjar jag bli förkyld också!

 *snyft*


 stackars stackars mig....



I lördags var det riktigt trevligt hemma hos Ida. Efter festen åkte vi till Otten...

Kul det med!


Inte lika kul igår...Alla hjärtan spenderade vi liggandes i soffan hela dagen...Men det är ju rätt mysigt i alla fall!!



Partaj!

Nu sitter jag och bloggar på våran nya super bra dator! Vi hade sån tur...Våran gick inte och laga och den vi skulle få byta mot fanns ej på lager så vi fick en mycket bättre och behöve bara lägga till 1000 kr. Jag vet inte så mycket om datorer så jag kan tyvärr inte förklara vad som är så mycket bättre men Cricka sa det iaf :) Och så är den fin, för den är vinröd...Och det tycker ju jag är lite viktigt!



Idag ska vi på fest ute i Kårtorp...Fia fyller år och Ida har inflyttningsfest. Ska bli jätte kul!




 Hoppas jag...:)



Lekte lite med webcam på datorn...Dålig kvalité just nu men det måste ju gå att fixa till. Lite kul med ramar och så i alla fall!













Bye Bye Emmelie

Igår var jag med tjejerna och käkade på O`learys...

 
För att en en gång slutgiltigt säga hej då till Emmelie


En trevlig kväll med mycket tjejsnack! Vi pratade bl.a om vad lyckligt lottade vi är som har så många bra tjejkompisar som ofta vill hitta på olika roliga aktiviteter!


Kvällen slutade tidigt för mig och Lisa som höll oss nyktra(ja,du läste rätt! Jag och Lisa höll oss nyktra!) och det kändes smått vemodigt att säga hej då till Emmelie med vetskapen om att vi inte får se henne på ett helt år.


Men vilket äventyr hon ska på då! Hon kommer säkert att ha det super kul! Om du vill följa med henne på hennes äventyr måste du läsa hennes blogg onedreames.blogspot.com



Här är en bild jag snodde från hennes blogg från förra helgen då vi också firade av henne men då med betydligt mer alkohol i blodet ;) Detta är utanför bomull:








Malin: Jag kunde inte gå in på din blogg och svara så jag svarar här...Just nu har jag Vårdcentralen Väven men jag kommer garanterat att byta







Laggande blogg och död åt väven

Häromdagen skrev jag ett megalångt inlägg för att lagom när jag skulle spara råka ut för fel på sidan....Skapligt irriterande kan jag minst sagt påstå!!!




Som så mycket annat just nu i mitt liv och den tydligen långa följetången med Jelly Fish utslag...



I tisdags gick jag själv in och googlade på jelly fish och folk som har drabbats. Symptomen var bl.a min brännande magvärk, svullnader, frossningar som jag hade första natten mm...Ja med andra ord så stämmer allt in på det jag har och har haft. Så nu är jag 100% säker på att det är en död Jelly Fish jag råkat ut för. Det är tydligen vanligt att dom dödas av alla vattenscootrar och flyter in till land. Och vad finns det på Patong stranden?? Jo,en jävla massa vattenscotrar som åker omkring. Sen läste jag att man direkt efter man drabbas ska ta bort eventuella rester samt hälla urin eller ättika på. Cricka och jag åkte till en annan strand där jag råkade somna i 3 timmar utan att skölja av mig...Saker börjar klarna...



Med den informationen i ryggen ringer jag till sjukvårdsupplysningen som håller med mig helt och hållet och tycker det där med mag katarr och ny allergi låter konstigt.



Stärkt av det ringer jag till vårdcentralen igen och kommer till en ljurig tant. Jag förklarar, åter igen, mitt problem och menar på att dom sa fel till mig. Jaha, jag får väl prata med din läkare och återkomma till dig så får vi se! Just idag har vi inte akuttider kvar!(eh...mitt problem då eller? Jag hade ett redan påbörjat ärende och ringde redan i måndag och idag är det onsdag!?!)


Efter ett tag ringde surkärringen upp igen. Och jag som sitter i en kundtjänst kan ju ha det lite svårt att svara om jag har en kund. Men då detta var viktigt och jag var rädd att ej få tag på henne igen bad jag min kund vänta. Väl när jag svarade i min mobil frågade jag snällt om hon på vårdcentralen kunde dröja lite då jag sitter i en kundtjänst och precis har en kund. NEJ, det kan jag INTE!! får jag till svar....okeeej...schysst ton liksom...Men hon ville bara tala om att jag nu fått en remiss uppskickad till akuten och kan åka upp någon gång under dagen.



Väl på akuten började det bra...Väntade högst en timma tills dom ropade upp mitt namn. Fick komma in till en jätte trevlig kille och dam som gick att skämta med och så...Jag förklarade mitt fall och dom tog blodprov på mig(samma som vårdcentralen redan gjort, men men). Sen sa han åt mig att jag skulle få träffa en läkare så fort någon blev ledig och att jag kunde sätta mig för att vänta under tiden, antingen i väntrummet eller precis utanför. Jag valde precis utanför då det lät som att det skulle gå rätt snabbt.



2 timmar senare och 2 Amelia tidningar utlästa frågar jag en sköterska som går förbi hur länge det var tänkt att jag skulle vänta. Hon säger att det kan ta tid och jag bestämmer mig för att gå ut i väntrummet igen då jag behövde ringa jobbet och så.



När det gått totalt ca 4 timmar sen jag kom in och klockan är runt sex på kvällen blir jag till slut uppropad och den trevliga sköterskan säger att nu är jag ju en bra bit på vägen för nu har dom hittat ett undersökningsrum till mig. Hon ber mig vila på britsen så kommer läkaren snart...Efter 2 timmar kommer en annan sköterska in och frågar om det är jag som är Emma. Ja,säger jag glatt och tror min väntan är över! Men nej,det var min pappa som blvit lite orolig(tillsamans med Cricka) då det tagit så lång tid...Hon frågar hur det är med mig och jag svarar att det är bra förutom att jag nu väntat i 6 timmar och inte ätit något på 8. Hon lovar att fixa en macka...Ingen macka kommer...



En timma senare, vid 9 tiden på kvällen bestämmer jag mig för att det får vara nog och går ut till sköterskorna och talar om att jag ger upp och går hem. Dom övertalar mig att stanna ett tag till då jag nu står överst på listan. Jag får en macka och väntar....



I ytterligare 45 minuter. Den här gången tar jag både jacka och väska och talar med gråten i halsen om att nu ger jag verkligen upp.



Men vips så dyker en läkare upp och kan hjälpa mig på studs. Han gör typ samma som på vårdcentralen och lyssnar på mina förklaringar...Men det här med Jelly Fish har han ej hört talas om...Det slutar med att jag ska fortsätta med Tavegyl på kvällen fast nu 2 åt gången och så skickade han en remiss till hud.




 Kunde inte vårdcentralen hjälp mig med detta och skickat mig direkt till hud istället för 8 helvetes timmar på akuten där jag fan inte hörde hemma??




Nu får jag bara äta min medicin och se vad som händer...

 

Världens längsta inlägg,jag vet men var tvungen att skriva av mig lite :)





Gammal bild på en sjuk jag:




Inte frisk?

Jag blir fasen galen på det här snart!!



Jag slutade ju som bekant med medicinen i torsdags, var på vårdcentralen i fredags och allt såg bra ut...



Sen har allt varit bra under hela helgen...Tills i natt!

Har varit vaken stor del av natten pga smärtor i magen...Inte helt olik den jag hade i Thailand...Brännande, huggande på något vis...Och så har det fortsatt hela dagen på jobbet...Fick losek(stavas??) av en på jobbet men det hjälpte knappt heller...

När jag väl fick gå hem(som tur var fick jag sluta tidigare) gick jag förbi affären och köpte Proviva dryck samt en fil med bra bakterier...

Käkade det och la mig för att sova ett par timmar...Vaknar nu och känner mig bättre i magen...Men vet ni vad? Jo, vissa av mina fina utslag har kommit tillbaka!! Inte lika farligt som förut men dock är dom tillbaka...

 

Så vad är det frågan om? Får nog ringa sjukvårdsupplysningen...Men jag vill inte äta medicinen mer! Har fan inte råd att vara hemma! Dock kanske man kan äta en på kvällen bara eller nåt i den stilen...



Och jag som tänkt ta tag i träningen nu...Men det är nog bäst att hoppa idag i alla fall...Ska ut och gå med Sandra om en stund så lite motion får jag i alla fall!





Gud, hittade den här bilden precis...Den fångar precis Bysses djup han har i sin blick...Som skiljer honom från andra katter....



Diplomatdottern

Jag hade otroligt trevligt igår...Vi förfestade hos Emmelie, sen vidare till Bomull...Efter det gick jag Anna och Lusa även en sväng till Palace där Cricka var. Första gången jag var där sen dom stängt övervåningen och måste säga att det blivit mycket sämre. Trångt och jävligt, speciellt om man ska ut och röka...Nytt uteställe eftersökes!!


Dagen var jag tillbringat hemma i småsegt tillstånd...




Jag har läst i en ny bok jag lånat som är otroligt bra! Jag älskar sanna berättelser och den här handlar om en svensk tjej som ovetandes smugglar ut knark från Thailand och åker fast. Jag har tidigare läst Sandra Gregorys bok "Glöm att ni har en dotter" och det visar sig att den här tjejen var kompis med Sandra och sitter inne samtidigt. Dock har dom lite skilda berättelser då Sandra menar att Karolina är en känd knarksmugglare medans Karolina menar på att hon inte visste nåt.



Tänk vad hemskt, att råka ut för att mågon ovetandes lagt något i din väska och du får tillbringa flera år på Bankok Hilton! Jag skulle nog ha tagit livet av mig i den situationen...








Ett hett boktips i alla fall!!!


Tjoho!

Just nu befinner jag mig nere i gusum...


Igår var det ju 40 års kalas för Crickas moster. Riktigt trevligt men gick skapligt lugnt till och vi kom i säng tidigt...Känns skönt idag då det ju som bekant vankas fest!



Men jag funderar på vad jag ska ha på mig...Som alltid...I Thailand köpte jag en snygg röd klänning så antingen blir det den eller ett par leggings med en genomskinlig blus till(Som oxå köptes där) Men då måste jag ju ha någon snygg bh under också...Vill även ha mina grymt snygga nya skor jag köpte där nere som är gula platå med leopard klack. Men det kanske är dumt när det är massa snö ute....



Suck suck vilka jobbiga i lands problem man har....


Hoppas vi får en toppen kväll i alla fall!! Och det är jag övertygad om...:)


Inga fiskar simmade

Har precis varit på vårdcentralen och jag slipper äta bajsmedicinen mer då utslagen är borta!


Tjoho!

 

Helgen är räddad!


 Jag frågade lite försynt om jag kunde dricka lite vin också och det gick bra...


Hade varit lite trist med en nykter avskedsfest...


Okej, Emmelie själv hade klarat hela kvällen i samma tempo som alla andra då hon är någon sorts övermännsklig durasell kanin...Men för oss övriga dödliga...Nja...


Haha...Här bjuder jag på min och Lisas konversation tidigare idag på facebook...Jag vet! Jag kanske är lite omogen för att vara 26 år..Men jag bjuder på detta i alla fall:



(Och till mitt försvar så ska ju faktiskt Emmelie vara borta i 1 år)




Jag:
Men jag kanske inte måste det längre...Ska ju till vårdcentralen så får jag se vad hon säger. Det kanske redan är borta.

Jag igen: Men om jag äter den idag måste jag väl kunna hoppa över den i morgon? Viktigast att jag kan dricka på Emmelies fest...Så kan jag ju ta den igen på söndag.

Lisa: Viktigast är att du blir frisk idiot haha

Jag: Jo men en dag kan man ju hoppa över...alltså i morgon i så fall....Vill ju inte missa festen ;(



Sen när jag ändå är igång bjuder jag på jordens fulaste bild på mig själv:

 





Fisk i urinröret?

Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli kvart i tolv så jag kan knalla upp till vårdcentralen för att se om jag har blivit frisk än.


Hoppas hoppas!!


Jag har inte ätit medicinen än och tänkte vänta tills jag varit där...Jag ska nämligen på 40 års fest idag och nåt glas vin skulle ju vara trevligt. Man blir tydligen ännu mer dåsig om man dricker i samband med medicinen. Sen kan det ju vara kul att vara lite social med...Blir rätt konstig på medicinen måste jag säga!





Sen måste jag ju bara dela med mig av mina vänners stöttande och uppmuntrande kommentarer på vad det skulle kunna vara jag fått:



Anna: När jag hörde om dina blå händer tänkte jag direkt på den där killen som fått i sig en drog så att händerna ruttnade och dom var tvugna att kapas av.


Tessan: Det är nog en sån där fisk som har simmat upp i urinröret.


Lisa: Nej, en fisk kan bara simma upp på killar, men jag tänkte på sånna där djur som kryper in i huden och lägger ägg.


Tack tjejer! Nu känns det mycket bättre...;)


 

 

 


Gott gotti gott gott

Idag var jag på jobbet halva dagen men på grund av min medicin och dåsigheten ofukuseringen och tröttheten jag känner av den så gick jag hem. Jag stannar hemma i morgon också och hoppas på bra besked från vårdcentralen i morgon så jag kan sluta äta skit medicinen!


Vad gör jag annars på Emmelies fest på lördag? ;)



På grund av brist på energi och att Cricka lagar mat blev det snabbt och enkelt idag. Jag hittade ett recept på Emmas sida för ett tag sen som verkade gott.


Och gud så smaskigt det blev!

Här kommer receptet:

 

2 port

1 Purjolök

1 Kelda Lovley Lemon

En burk kräftstjärtar i lag

3 msk dill

 

Hacka purjo, frä


Dag 2 i Sverige

Idag har jag sovit en hel del...


Trist med tanke på att det är min sista lediga dag.(hehe var på g att skriva att det var min sista dag men det kanske låter lite väl drastiskt)


Jag har i alla fall varit till vårdcentralen och fått lite medicin....Den blir man tyvärr trött av så det är därför jag sovit så mycket. Får se hur det kommer at gå på jobbet i morgon! Ska i alla fall dit på fredag igen och får hoppas att det är bra då...Men det tror jag nog, är faktiskt bättre redan.


Måste bli bra då vi ska fira av Emmelie som åker o jobbar på lyxkryssare i ett år! Får ju inte dricka på medicinen.... Men det reder sig nog.


Fan vill ha våran dator tillbaka!!! Den kanske inte går att laga utan vi kanske får en ny...Det är därför det tagit så lång tid. Vill inte lägga in bilderna här nämligen då den är gammal i skruttig. Klarar nog inte av att jag laddar ner en massa nya program!


Alltid tråkigt med ett inlägg utan bild så här kommer en jag hittade på facebook.

 Det var för många år
sedan på mig och Jens ex Malin:


Hej Hej

Nu är vi hemma igen i kalla Sverige...

Känns inget kul alls faktiskt...Alltid när jag varit iväg undrar jag varför jag bor här...

Jag behöver ju inte bo just i Thailand(men gärna det) men i alla fall någonstans där vi inte har så lång vinter!

Men i så fall måste jag övertala Cricka och så vill jag ha med mig i alla fall en av mina vänner...

 

Sååå...



Vad hade vi för oss i Thailand då?


Vi var ju i Krabi två dagar som jag tidigare skrivit...Annars var vi i Phuket och solade,badade, åt god mat, shoppade(Jag köpte inte allt för mycket men det jag köpte är jag grymt nöjd med) och så blev det eb hel del fest med Jens, Jossan och hennes kompis Viktor. Sista kvällen dök även Viktors kompis Micke upp...

Härliga människor hela bunten!

 

Det tråkiga som hände var att jag i slutet av resan fick en allergisk reaktion av något i vattnet och fick utslag/bölder över hela kroppen...

Men envis som jag är skulle jag INTE  till någon läkare...

Jag gick istället till apoteket som uppenbarligen inte fattade nåt och fick lite mediciner...

Efter tre dagar blev det värre och mina händer började bli blå och vattenfyllda och jag kunde knappt räta ut dom. Det hade även satt sig i strupen så jag kunde knappt dricka utan att börja gråta av smärta

Då fick min bror nog och kastade in mig på en klinik som gav mig två sprutor. Gjorde as ont då deras nålar är dubbelt så stora som våra.

 Jag frågade läkaren vad jag skullle undvika och det var direkt solljus...Skit kul! Låg under parasoll sista dagarna och är inte speciellt brun...Men men...För mig handlar inte en resa om att vara den som är brunast!


Jag har inte lagt in några bilder än men bjuder på den här jag hittade på facebook på hel gänget som åkte till Koh Lanta samma dag som oss...Tidigt på morgonen efter en sista partynatt! Viktor känns pigg som fan


Hoppas dom inte dödar mig nu...;)




RSS 2.0