Halla dar Sverige!

Hej dar kalla land...Just nu befinner sig jag och Cricka i Krabi och ar solbranda. Hotellet vi bor pa har ar jatte fint...Under dagen har vi varit i Raily Beach for att sola. Blev nog dessvarre lite val mycket sol...Hoppas det inte blir riktigt illa i kvall!

 

Vi kom till Krabi igar fran Phuket med hjalp av en minibuss. Hemsk resa...3 timmar i en bil med en galning som korde otroligt snabbt...Inte nog med det sa skulle han trycka in far mycket folk i bilen sa att det slutade med att jag satt fram i mitten pa ett jatte hart sate utan balte...Ingen hit alltsa trots att det endast kostade 50 kr ca. I morgon ska vi tillbaka till Phuket igen men den har gangen tar vi bat istallet...Lite dyrare men mycket battre! For det kan ju vara bra om man kommer hem i livet o inte i en kista...:)Hotellet i Phuket ar skapligt fint men ligger tyvarr ratt langt fran centrum och stranden. Men vi har fatt ett bra pris pa att hyra motorcykel av en vi kanner har nere sa da gar det ju bra!Annars har vi varit i Patong med Jens, Jossan och Viktor  en av dagarna och festat lite.


Nan dag tankte vi prova att skjuta med pistol och sa tankte vi ge oss ut pa forsranning....Tyvarr kan jag inte lagga ut nagra bilder da min kamera ar sa gammal att inte minneskortet passar i nagon dator...Jag tankte eventuellt kopa en ny har nere om jag hittar nagon bra...


Annars ar det bara bra med oss och jag tankte ringa hem till nagra ikvall fran varat Thai nummer.

Maste bara lista ut hur man gor for att fylla pa...

Krangligt varre...


Snart så

Halloj min blogg!Jag ber om ursäkt för den riktigt dåliga uppdateringen...Men det är inte så kul att blogga på en grymt seg dator som bara står och tuggar...Jag vill hämta en hammare och slå sönder den känner jag ibland...Men jag vet inte, får nästan för mig att den skulle funka ännu sämre då...Men det kanske bara är nåt jag inbillar mig...

Idag är jag lite små seg...


Lisa kom ju hem i onsdags och började jobba igår. Efter jobbet möttes vi upp på stan för att kolla runt lite samt käka en bit mat. Det blev O´learys...Och där har dom ju inte bara mat utan även VIIIN. Lisa hade ju längtat så efter det...Det är nämligen svårt att få tag på vin i Thailand.Så vi tog 2 glas vin och en öl...Sen hämtade vi upp Cricka och gick vidare till Babyl.Som vanligt blev det alltså betydligt mer än vårat "ett glas" vin som vi alltid säger.


Trots att jag är seg har jag såklart massor som måste göras innan resan...Så det är bara för mig att bita i det sura äpplet och städa hela lägenheten samt packa! För i morgon åker vi!! Vi sticker 13.30 från Norrköping...


Ska bli helt underbart!


Jag kommer nog skriva lite under resan...Så vi ses!Lite kommer jag nog sakna mina bebisar som Martin(Crickas bror) ska ta hand om:

Mina tankar går till Cajsa

Igår var det 5 år sedan en vän blev mördad...


Cajsa Jonsson blev bara 19 år gammal.


Jag blir arg,ledsen och frustrerad varje gång jag tänker på det...

Varför släcka ett liv helt i onödan?

För första gången tänkte jag dela med mig av hur jag minns Cajsa. Det har inte känns ok tidigare då inte vi hade någon kontakt alls i slutet.

Men alla minnen som kan berättas antar jag är bra...För trots hur väl man kände Cajsa så kommer hon aldrig att glömmas bort av oss som någon gång i livet korsade hennes väg!Jag minns Cajsa som pratglad, framåt, glad och mycket trevlig.
 Vi umgicks ganska mycket en kortare period i livet.
Jag var ca 20 år och Cajsa 18.

Vi tränade tillsamans på Träningsverket i Söderköping och gick långpromenader i Gusum med hennes hund Eros(Visst hette hunden så?), shoppade loss på Ellos(hade en hel del lika kläder där ett tag) och så festade vi en hel del tillsamans också såklart! I mitt hus, i Cajsas hus och så åkte vi ner till Viken och Sjöhuset då och då...


Sen tappade vi tyvärr kontakten...Cajsa flyttade till Norrköping medans jag bodde kvar i Gusum ett litet tag till. Vi träffade på varandra på Deli någon gång när vi väl flyttat in och kom överens om att vi skulle ta en öl ihop nån gång...Men som så ofta rann det ut i sanden...

Något jag kan ångra idag då Cajsa var en underbar människa som jag gärna hade haft kontakt med längre tid.


 


Grattis Lollo och Jocke!!

Jag insåg precis att min barndomsvän Louise blivit mamma i onsdags...Jag såg det på facebook konstigt nog. Men det är inte sååå konstigt när det gäller oss...Ofta går det ett halvår innan vi hörs...Men det härliga är att vi trots det alltid kommer att ha kvar varandra som vänner! Vi har känt varandra sen vi var 7 år och började första klass...
Nu är hon i alla fall mamma som sagt! Till lilla Oliver på 4605 gram. Jag såg precis en bild på mormors Lisas sida och han var helt underbart söt! Vill dock inte lägga ut någon bild här utan mammans tillåtelse.
Grattis till er!!! Jag måste komma snart och se den lilla krabaten...


Här är söta Lollo:Filmkväll

Nu är den här veckan över! Och snabbt har det gått eftersom vi hade lite ledigt mitt i...


Nu är det bara en jobbvecka kvar, sen sticker vi! Tjoho


I helgen blir det lugna gatan...Tänkte ta det lugnt o spara pengar nu tills vi åker, även spara lite på våran kära lever( eller våra levrar vi har ju inte samma inte) då det kommer bli en hel del Singha där nere.Jens har skickat mig en inköpslista på svenska saker dom saknat där nere.

Detta är vad som ska inhandlas:


1 kilo lösgodis

Estrella lökdipp

Estrella Dillchips

Olw Ostbollar

Nyttigt och bra....

 

Men jag kanske inte ska säga så mycket...Har inhandlat en del flott till oss själva här ikväll. Vi ska se Public Enemies. Hoppas den är bra!

 

 


Hallå Bloggen

Äntligen har vi en dator igen!!


Inte den bärbara dock...Men vi har dragit igång våran gamla dator i vårat nya "datarum".  Det är samtidigt vårat förråd som vi har i lägenheten men det fungerar bra som datarum också.Annars har jul och nyår flytit på smärtfritt...Julafton var vi här hemma med farmor och pappa på förmiddagen för att på eftermiddagen åka ner till Crickas mamma med familj i gusum. Där spelade vi lite spel och umgicks...

Juldagen var vi hemma hos Crickas pappa på middag för att sedan fara vidare till stan. Då blev det fest hemma hos oss och sedan utgång på Palace.

Nyårsafton var vi hemma hos oss bestående av middag tillsamans med Annika Ante Alex och Isabelle. Mycket trevligt!

Nu återstår bara dom två saker jag längtat efter ett bra tag nu...


Om exakt en vecka kommer Lisa hem!!


Och 17/1 åker vi till Jens och Jossan i Thailand...Känns helt sjukt att han varit tillsamans med en tjej i flera månader utan att jag har träffat människan...Jag ser mycket fram emot att få träffa henne.


Anna som redan träffat Jossan säger att hon påminner lite om mig till sättet och bara det säger väl vilken ootroligt underbar människa hon måste vara!!! ;)


Jens Jossan o lite sprit:RSS 2.0