Lördagen

Lördagen blir det hem till Maria för tjejfest med singstar och grejer. Sen blir det utgång då med...Tror vi ska en sväng till hamnen på nån Reagge grej och sen vidare till bomull eller Palace.


helgen

I helgen blir det fäst fäst fäst!! Som jag skulle ha sagt om jag var värmlänning....Fan förr var ju det mitt partytrick, att prata värmlänska. Tyvärr är jag inte riktigt lika duktig på att härma det längre...Men en gång för länge sen hittade Lisa en kille från Karlstad på Palace som hon slet fram till mig och sa att han kommer ju från samma ställe som du, värmland. Då började jag ljuga ihop en historia om att jag kom från Arvika på värmlänska. Och han gick på det! Till slut var jag tvungen att säga att jag skämtade...Han fattade inte riktigt det roliga...Men det kanske jag inte heller hade gjort om nån hade sagt till mig att han kom från linköping och sen bara nävars jag bara skämtade jag kommer inte därifrån.

I alla fall....Helgen då. Det börjar idag med att jag Lisa,Tyra,Tessan,Marre, Emmelie och Lisas kompis Patti/Patty eller hur det stavas ska förfesta....Skit kul att träffa henne för första gången, har hört mycket kul o det verkar vara ett riktigt party animal! Vi förfestar hos Lisa lite för att sen dra vidare till Palace och vip-kväll. Jag hade tänkt ta det relativt lugnt då jag ska festa i morn med. Men tänka o göra är två olika saker...Så jag lär ju festa loss! Speciellt med hjälp av dessa galna brudar!

     
Konstig dröm

Jag måste bara berätta om min dröm jag hade i natt. Eller egentligen kommer jag inte ihåg så mycket om själva drömmen mer än att jag var på jobbet och Lisa satt på platsen mitt emot mig(det gör hon inte i verkligheten). Det jag minns mer är att hon hade en rosa v-ringad tröja på sig...Och när jag kommer till jobbet idag så har Lisa på sig exakt en sån tröja som hon hade i drömmen...Och den tröjan köpte hon igår, så jag har aldrig sett den förut och det är ingen modell hon har ofta. Är inte det lite scary? Vad betyder drömmen tror ni? Kanske kommer Lisa flytta till platsen mitt emot mig...Skulle ju va trevligt i så fall!

I övrigt är det nån som är trött på jobbet....mer säger jag inte.


Balle då

Skoja bara....sket i skorna då dom skulle komma så sent. Blev bara kjolen...Men det var ju skor jag skulle ha...hmm....

Nya inköpen

Lisa hjälpte mig lite på traven så det blir dessa från hm:

Och en as snygg kjol fick följa med oxå:
Boktips-måste läsas

Något som kanske inte alla visste är att jag är en riktig bokmal som alltid har en bok på gång. På senaste tiden har jag lyckats hitta flera riktigt bra böcker som jag bara måste tipsa om.

Först 2 böcker av Belinda Olsson. Så rolig författare alltså, jag garvade högt flertal gånger under min läsning:

 


En annan bra författare som skriver lite liknande tycker jag är Martina Haag. Nu senast läste jag hennes bok Martina-koden. As rolig, hon bjuder verkligen på sig själv! 


Hjälp nån!!!

Nu är det dags för ett par nya partyskor tycker jag. Jag försöker hålla ner mina inköp lite och använda det jag har först.Frågar ni Cricka håller inte han med,men jämfört med många av mina andra kompisar så är jag mycket sparsam med mina inköp. Men nu i fredags på väg till Tessan gick klacken av på ett par av mina partyskor. Super gulliga Tessan gav då mig ett par skit snygga stövlar i guld!!! Verkligen jätte snällt...Men jag tycker ändå att jag måste göra ett inköp av ett par nya pumps eller vad man ska kalla det. Nu är det bara så att jag har beslutsångest och har hittat ett gäng snygga. Så snälla, hjälp mig!! Vilka ska jag köpa?

               


Utmaning

Som jag hittade på Lisas och Tyras blogg. Skit svårt ju!! Helt omöjligt med e för fan

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Emma
2. Ett ord på 4 bokstäver? enda

3. Flicknamn? Erika
4. Pojknamn? Emil
5. Yrke? Elektriker

6. Färg? Ebenholt
7. Klädesplagg? Ehhh??

8. Mat? Enchiladas(Ok,jag fuskade o googlade)

9. Sak i badrummet? eyeliner

10. Plats/stad? Enköping
11. Orsak att vara sen? Epilepsi

12. Något man skriker? eko

13. Film? evita

14. Något man dricker? Kör ett lisa skämt: embränt om man e finne. enbärsdricka

15. Band? Europe

16. Djur? ekorre

17. Gatunamn? eriksdalsgatan

18. Bil? elbil
19. Sång? En Dag

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Det finns ingen helt enkelt


Spela spel

Något som jag tycker är riktigt kul är att spela brädspel. Gärna med ett par vänner och lite vin...:) Förra helgen spelade vi "Med vilda Gester" tillsamans med Maria och Johan. Riktigt roligt spel där man är i lag och ska förklara ett ord med gester och ljud på tid. Man kan även få en låt som man ska vissla(men vi körde på nynna då jag bla inte kan vissla)


Ett annat roligt spel är "Med andra ord". Detta påminner mycket om ovanstående men här ska man förklara ett ord och får använda sig av vad som helst för ord utom just det som står på lappen.Just nu sitter jag på internet och tänkte beställa ett nytt roligt spel. Jag hittade 3 st av intresse. Någon som vet vilket som är roligast?

   


Pappi

Nu mår pappa bra och får komma hem från sjukhuset snart...Skönt skönt måste jag säga!

I övrigt är veckan snart över och jag har umgåtts med min mamma i två dagar nu...Riktigt lyxigt med ledighet mitt i veckan! Särskilt för mig som annars alltid jobbar raka veckor...Inte helt fel att ha haft mamma här hemma heller! Hon har nämligen diskat varje dag, städat och köpt mat till oss...Inte helt fel!

Sen har vi hälsat på min farmor och farfar två gånger under den här tiden...Min farmor är nog fan del coolaste gamla tanten i hela världen! Trots att hon är över 80 år är hon fortfarande ung i huvudet...Hon snackar sex, snygga killar och allt möjligt! Sen gör det ju sitt att hon har en störtskön stockholmska när hon pratar. Helt klart jävligt härlig, tycker alltid att det är underhållande att umgås med henne.

coola farmor:farfars gubben:


Fuck fuck fuck

Fan,min pappa är fortfarande sjuk! Han har legat på sjukhuset sen i fredags oh idag fick han åka till Linköping för nån undersökning som dom inte kunde göra här. Dom vet inte vad det är än...Jag blir fan jätte orolig! Inte när jag pratar med pappa för han låter alltid så lung och nästan lite nonchalant när msn pratar med honom. Men nu pratade jag med farfar som sa att det är allvarligt när man får åka till Linköping. Men jag hörde farmors röst i bakrunden som sa att det behövdes annan utrustning som ej fanns i Norrköping. Jag väljer nog att lyssna på hennes röst...Till viss del har jag nog tagit efter pappa när det gäller att oroa sig...Jag gör det ofta precis i början för att sen helt stänga av. Vilket nog är bra iof...För varför ska man oroa sig? Det blir ju inte bättre resultat för det...Men ibland kan man inte rå över att man oroar sig.


Idag kommer mamma i alla fall. Vi ska hem till min farmor o farfar och hjälpa dom med att handla lite matvaror. En uppgift som annars pappa brukar hjälpa dom med. Ska bli lite kul, då mamma säkert inte har träffat dom på snart 10 år eller nåt...

Pappa och brorsan för ca 1 år sen. Har inte massor med bilder på pappi så den här får duga:


Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till mig nya blogg. Jag tänkte använda detta förhoppningsvis lite enklare namnet istället för min gamla som hette byssethecat.blogg.se

RSS 2.0