Gatsby

Bara för att ni ska förstå att jag verkligen kan det här med videoklipp nu kommer ett till. Detta är Antes mammas hund Gatsby som sjunger en liten sång. Så jävla söt! Och ja jag vet, jag låter lite lätt utvecklingsstörd i bakrunden,men det bjuder jag på...


Pytte

Jag är otroligt seg när det gäller att lära mig nya saker på bloggen...Nu till slut efter en hel del kämpande har jag kommit på hur man lägger upp ett klipp från youtube.

Här kommer då ett litet klipp på min minsta katt Pytte som får ett ryck. Hon blir alltid super busig när jag bäddar sängen av nån anledning. Lyssna vad hon morrar, hehe:


Helgen

Nu är helgen snart över...Men inte för mig! Hihi...För jag har semester! Hoppas det fina vädret håller i sig så man kan sola lite...

I fredags träffade jag Kim över en fika. Mycket trevligt! Det var säkert ett halvår sen vi sågs sist då båda är dåliga på att höra av sig. Men hon är en sån kompis som jag inte behöver ha regelbunden kontakt med för att inte tappa kontakten. För när vi väl ses känns det som att det var igår... Alltid skönt med sådana vänner!

Efter fikan gick jag hem en sväng men då det var otroligt skänt väder gick jag till Strömsparken med Annika,Ante, Jens o Emil o drack ett par glas vin. Efter det en sväng till Asti för en öl och lite tilltugg för att sen gå hem och invänta Cricka.

Ankl panki


Coolingarna


Emil såg ett spöke...stackarn





Lördagen startade med att Annika ringde vid halv tolv tiden eftersom vi skulle åka och bada. Efter mycket styr hit och dit för att hämta deras bil mm kom vi ut till Gransjönäsbadet. Och jag tog med första dopp för i år!! Ganska behagligt i vattnet faktiskt...Men jag har blivit en riktig badkruka på senare år så det är lite av en bedrift när jag lyckas ta mig i. Det får ju gärna vara 25 grader eller nåt i den stilen för att jag ska vara nöjd. Och det är det väl knappast speciellt ofta här i Sverige...

Efter det hem och duscha och byta om för att bege sig upp till Folkparken där lite band spelade musik. Riktigt mysigt...Vi drack lite vin och snackade. Dock gick vi hem rätt tidigt då Cricka skulle jobba idag. Det känns ju skönt idag...

Jag o Anki båt


Cricka o Ante



Sen hade vi ett gäng trötta grabbar som vilade i skuggan



Och lite kärlek


Äntligen helg och semester-skönt!

Då börjar jobbveckan äntligen lida mot sitt slut...Och nästa vecka har jag semester! Så skönt...Inga planer mer än dom vi hade tidigare, samt att jag eventuellt ska följa med Tyra och co till Otten på onsdag...Hon har vippen till sig och några vänner samt lite gratis dricka...Kan det bli bättre?? Jag har alltid grymt kul när jag festar med dom tjejerna så jag hoppas inte att det krockar med vad Cricka och jag nu bestämmer oss för att göra...Troligtvis kanotfärd med Tommie så länge vädret tillåter.

Idag ska jag fika med Kim efter jobbet. Det var jätte länge sen så det ska bli kul att höra vad hon har haft för sig. Efter fikan blir det hem och vänta på hjärtat som kommer hem...

Tandläkaren o reashopping

Jag gick från jobbet förut för att gå till tandläkaren...På väg tillbaka kom jag på att jag faktiskt hade 40 min kvar...Och vad passar då bäst en löningsdag som denna? Jo,shopping såklart...Så det blev en liten snabbtur på stan. Först förbi din sko som hade rea...Hittade ett par skit snygga svarta ballerina skor med frans för endast 129 kr. Efter det vidare till hm...Även här var det rea så ett svart volang linne samt linne småkrafs fick följa med mig. Alltid kul när man bara springer ner en sväng men hittar massor av grejer...

Me love Folkparken

Nu sitter stackars jag fortfarande på jobbet...Fick inte ledigt idag som jag hade hoppats på! :( Har ansökt om att gå tidigare med men inte heller det verkar fungera...Nu slutar jag iof om 45 minuter så snart så...Snart är även jag fri! ;)

Jag pratade precis med Cricka som tillsamans med Danne var på väg upp till Folkparken. Blir väl för mig att köpa med mig nån mat och knalla upp till dom för att avnjuta en skön eftermiddag i solen.

Jag älskar verkligen parkhäng på sommaren! Speciellt Folkparken som är så stor och där det ofta brukar hända en del roliga saker och mycket kul folk...

Cricka o Johan i Folkparken förra sommaren:


Tråk

Vilken dag att sitta på jobbet då!! Buhu...Ingen höjdare alltså. Får ta mig en promenad runt strömmen för att i alla fall lite njuta av den fina dagen...Längtar till ledighet!

För hoppningsvis är jag ledig på ondag...Skulle egentligen ha varit fredag men nu visade det sig att Cricka jobbar då och är ledig på onsdag istället så jag har skickat en ansökan om byte av min lediga dag...Hoppas hoppas! Hoppas även att det är fint väder även då, men med min vanliga otur så blir det säkert regn. Jag lyckas alltid vara ledig på fel dagar...Så dom flesta av mina somrar brukar sluta med en riktigt blek Emma.

Sen har vi semester nästa vecka...Ska bli jätte skönt! Inga spikade planer men om vädret tillåter så tänkte vi ge oss ut och paddla kanot med Tommie...


Buss

Något som är FÖRBANNAT tråkigt är att vänta på buss och att åka buss... Som jag gör nu... Men då passar jag på och Bloggar lite från min mobil så länge. :)jag kan passa på och tala om att jag är så jävla stolt över en kompis till mig som igår gjorde en jävla häftig grej. Vem och vad kan jag tyvärr inte skriva så det får låta lite kryptiskt så länge. Älskar dig massor gumman i alla fall!

Glad midsommar på er

Igår blev en mycket trevlig dag o kväll...Vi satt ett gäng på Annas pappas gård och festade plus lekte lekar...Dagen började med att vi käkade sill...eller jag käkade mest köttbullar då sill smakar skit...Nubbe till det såklart o sen var det dags att dela in sig i lag o leka lekar. Riktigt bra ide då alla inte kände varandra...Det blev säckhoppning mm och sista grenen var race över kanalen i små gummibåtar...haha...vi satt typ 3-4 pers i varje och det blev blött som fan...Men kul hade vi! Efter det blev det grillning och så avslutade vi med fest hemma hos Johanna som är syster till Anna.

Lite bilder fr gårdagen:












Idag blir det partaj igen...Ska strax ut till Tobbe m.fl i Aborreberg...

Back on track

Äntligen så är jag frisk!! Känns riktigt bra att vara tillbaka på jobbet efter att bara legat hemma på soffan och glott på dåliga program på tv...

Liten smygstart blev det dock då man redan i morgon får helg igen...För då är det ju midsommar!

Midsommarafton ska vi vara nere i sörping med Anna o Emil m.fl...Det blir sill(inte för mig),grillning,lekar mm...Ett ganska traditionellt firande med andra ord.

Midsommardagen blir det ut till Tobbe i Abborreberg för något liknande firande...

Blir nog en toppen helg...

Glad midsommar!!!




 

sjuk

Jag har legat hemma i världens förkylning sen i fredags..Det är därför jag inte har hunnit med att skriva så mycket...

Återkommer så fort jag är frisk!!

Glidar´n

Vilken jävla soft glidarvecka jag har framför mig minsann...Skönt som fan med lite ledigt!

Jag är ledig i morgon, jobbat antagligen halvdag på torsdag, ledig fredag o sen hela helgen som vanligt....Skönt skönt!!


Besök av mamma o palt

Idag är min mamma här på besök...Riktigt kul, då vi normalt sett inte träffas så mycket eftersom hon bor i Skellefteå. Hon hade gjort den typiska norrlänska maten palt som hon bjöd mig på till lunch....Riktigt gott är det! Typ som kroppkaka men mycket godare...Och nu är det alltså vanlig palt jag pratar om,inte blodpalt som dom flesta här nere tänkter på när jag säger palt.

Mumma



Mamma

Helg med klippning

I fredags stack jag upp till Annika för att klippa mig...Det blev ingen lugg då jag kom på att det är rätt jobbigt på sommaren... Så hon klippte bara bort det som var slitet... Men jävlar vad långt hår jag lyckats få!! Härligt...:)

Efter klippningen bjöd Annika på vin o kvällen slutade med utgång...

Före


Efter

Lugg eller inte

Det är frågan...

Så fort jag slutar blir det upp till Annika för klippning av mitt hår...Vilket verkligen behövs!! Jag har otroligt slitet hår just nu. Frågan är bara om jag ska klippa lugg,eller inte? Är lite kluven i den frågan...Jag trivs ju i lugg och då blir det mer en frisyr...Men luggen kan vara jobbig att hålla efter så att det i alla fall slutar med att man sätter upp den i ett spänne...Men klipper jag inte lugg blir det ju ett spänne i alla fall då jag har dålig fantasi...*Suck* Dagens i-lands problem...Får be Annika om lite vägledning!

Jag för länge sen i lugg


Rätt nyligen utan lugg

Fegis och ynklig

Nu blir jag kallad för fegis och ynklig av "anonyma" läsare...Har dom senare dagarna fått ca 9 st anonyma kommentarer från 2 olika ip adresser...

Frågan är vem som är feg? Jag eller den/dom personer som inte ens vågar skriva under med sitt namn???

Det kanske kan uppfattas som fegt att jag valt funktionen som gör att jag själv kan välja vilka kommentarer som jag synas på min blogg...Detta är en funktion som dom allra flesta bloggar jag läser har och jag tycker det är ganska logiskt. Jag hade inte tänkt så mycket på den funktionen innan då jag inte brukar få så mycket kommentarer....Anledningen till att jag nu lagt in den är just därför att jag fått en hel del anonyma kommentarer...Och vågar du inte stå för vem du är känner jag inte för att publisera din kommentar...Visserligen går det enkelt att spåra vem det är genom ip adressen, så jag kan ju själv lätt ta reda på det. Lite onödigt att skriva under med anonym då kanske??


Sist men inte minst måste jag bara tillägga: Om du inte gillar mig eller min blogg...LÄS INTE!! Det är ju ett fritt land....Känns dumt att slösa bort tiden i sitt liv med att läsa bloggar man inte tycker om....


Sommar o minigolf

Igår blev det säsongens första minigolf tillsamans med Anna och Emil. Dock spelade vi inomhus....hehe...I Vilbergen. Det var ju rätt kallt igår så det kändes som det bästa alternativet.

Annars älskar jag verkligen att spela minigolf utomhus på sommaren....En rolig aktivitet som Cricka och jag brukar försöka ägna oss åt på vår lediga tid...Extra trevligt blir det ju med en kall öl eller cider till! ;)

Anna o Emil:




Gårdagen

Gårdagens kväll spenderade vi hos Tobbe i Aborreberg där han hyr en stuga över sommaren...Riktigt mysigt med nära till vatten och skog....

Det blev nån wiskey+cola på kvällen och så sov vi kvar där...Han hade massor av sängplatser!! Har dock känt mig riktigt seg idag då jag drack igår...Vet inte varför,men alltid när jag druckit alkohol(trots att det inte var speciellt mycket) har jag jätte svårt att sova...Så jag vaknade hela natten...*Suck* Så nu är jag trött...zzzzzzz


En gammal bild jag hittade på Tobbe...Och mig själv då. Förra sommaren på Crickas födelsedag och Otten:


Glad




Idag har rättvisan äntligen segrat och han kommer att få sitt straff!

Jag hoppas det håller i sig bara och att inte domen blir ändrad....

Helgen i bilder




Dagen började tidigt med vin i solen...gött




Mums filli babba





Sen blev det grilltajm med Sanka som grillmästare



Söta Sandra med sin mage....





Gott gotti gott gott





Vissa hade en förkärlek  för sås...





Sanka med mina brillor...




Sweet miss Lisa...




Bästa bilden...Visst var den söt??





Dagen efter var det  dags att pressa igen...




Press press...



Underbar helg

Helgen som var har varit helt underbart härlig!

Helgen började med en super lugnt fredag...Först en promenad runt strömmen sen film resten av kvällen...

Lördagen vaknade jag redan vid åtta av strålande sol...Iväg på en till promenad, sen hem o käka frukost för att sedan slummra till igen...När jag återigen vaknade hade jag fått mess från Lisa att hon och Sandra satt på hennes gård och solade...Så upp dit och sola med mina vänner blev det. Lisa och jag drack cider o vin i solen och gottade oss. Sandra stackaren fick inget då hon är höggravid...Men bra sugen var hon nog allt! ;)

Vi låg där hela dagen för att senare på kvällen grilla tillsamans med Sandra,Sanka, Jocke o Kiefer....

På söndagen var det lika fint så även då blev det en del solande...

På kvällen kom Cricka hem...Jag blev jätte glad eftersom han egentligen skulle ha åkt ner till gusum!

Ikväll ska jag lägga ut lite bilder från helgen...Cricka har ju tagit med sig datorn hem så att jag kan använda den...Då han kommer vara borta mycket under sommaren har vi bestämt oss för delad vårdnad...Så denna vecka är det min tur och ha den minsann!

RSS 2.0