Nu är det lördag igen...

Min morgon började med att mina 2 kattas röjde in i sovrummet kl 5.30, dom jagade varandra och hade ner paketet jag har köpt med en smäll...Hoppas den inte gick sönder bara!Ikväll blir det ju då 25 års fest då Alec fyller år. Hon har hyrt nån lokal här i närheten av mig och bjuder på smörgåstårta mm...Ska bli super skoj!


Dresscode black och jag vet inte vad jag ska ha på mig...Jag har två klänningar här hemma som kanske kan funka men så tänkte jag kika lite i Lisas garderob med...Om ett tag tänkte jag gå upp till systemet för att sedan besöka min farmor...Jag funderar på och köpa med mig en liten flaska vin till henne...Tror nog hon skulle bli glad då...

Men får man ta med vi till ett äldreboende??


Jag har för mig att det är förbjudet på vissa ställen...Läste nåt om det i tidningen. Vilket i och för sig är jävligt sjukt! Bara för att du blir gammal och måste få hjälp betyder väl inte det att man helt plötsligt ska bli omyndig förklarad?!? Om en gammal människa vill ta ett glas vin eller en snaps ska dom väl för fan få det??Jaja...får se om jag blir stoppad i dörren...;)


Återkommer senare så får vi se hur det har gått!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0