Happy Halloween!

Nu sitter jag hemma och väntar på Anna som strax ska komma...


Jag hittade en as gammal skiva, Absolute Dance 5 från typ 94 som jag sitter och lyssnar på...Nostalgi!!


Men nu kom Cricka,Ante och Johan hit och valde National Teatern istället...*Buhu!


Det kommer blir sketa kul ikväll...Hoppas jag! :) Visar bilder sen....




Ego

Igår började jag läsa Carolina Gynnings första bok "Ego Girl". Jag känner redan att jag kommer sträckläsa ut boken hur fort som hellst…

Den är riktigt bra och det är otroligt spännande att läsa om hennes liv…Det står lite om tiden i och runt Big Brother och hennes stormiga förhållande med Olivier. Kul att läsa lite om det då jag följde programmet med samma entusiasm som jag idag följer Desperate Housewifes. Nu handlar ju inte hela boken om det men lite…

Carolina är verkligen en tjej som jag gillar. Hon är störtskön, rolig, vågar säga vad hon tycker och tänker och jävligt äkta! Det var nog därför hon blev så omtyckt av oss utanför Big Brother huset…I huset störde sig alla på henne…Säkert för att hon vägrade vara en skit snackare med pakter. Antagligen också för att hon hade blont hår och jätte tuttar.

Nu blir det att kasta sig in i nästa bok "Ego Women" så fort jag har läst ut den här…




Disko

Är det någon mer än jag som hört talas om uttrycket "disko fitta"?


As skev grej o skriva kanske men i brist på annat så...:)


Det säger vissa killar om tjejer som är ute och festar och kissar utomhus utan att för den delen använda toalett papper....



Tjolahopp

Lite segt med att skriva den här veckan... Så blir det ibland...Har inte gjort så mycket mer än att jobba och har inte haft något att skriva om direkt.


I söndags efter jag skrev sist pratade jag med Jens och en tjej han träffat där nere på Skype...Kul att man kan prata och se varandra över nätet! Dock var teckningen lite halvkass så det blev mycket "va??" As söt tjej han har träffat i alla fall...:)


Igår träffade jag Tessan,Emmelie och Marre för den vanliga tisdags kollen på Desperate...Så himla mysigt att ses sådär mitt i veckan!


I morgon blir det att handla lite till Halloween...Ska bli skit kul!!




Tillbaka i Norrpan

Nu är jag precis hemkommen från en helg i Gusum/Viken.


Det var riktigt skoj på återträffen...Skit kul att se alla igen!


Dock var själva upplägget från Barabamba sämre...Halvtaskig mat och inget mer hade dom fixat. För 395 kr kunde det gärna ha varit något mer...Musik, gamla foton mm från när vi gick i skolan och kanske lite aktiviteter.


Efter utestället stängde kändes det som att vi behövde en efterfest då det stänger så tidigt nere i Viken...Men finns det efterfester där nere då? Näe, dåligt med det...Till slut blev det att Jag,Cricka,Sanna,Tobbe,Matte och Käton åkte ut till Sannas mormor i Gållösa. Skönaste mormorn måste jag säga! När Sanna ringde och frågade om hon kunde ta med folk dit sa hon att vi ska vara tysta...Mormorns svar: Det hoppas jag inte!! Helt klockren!


Det var skit kul att umgås med Sanna då hon sen 2,5 år tillbaka bor i Oslo och inte kommer hem så ofta...Tror det var ca 1,5 år sen vi sågs sist.

Nu är planen att vi inom en snar framtid tar ett Norge besök. Först Oslo ett par dagar och hälsa på Sanna och Nilla sen vidare upp till Matte i Nordkap.


Bilder från gårdagen:


Först var jag hemma hos sandra o fixade i ordning mig. Världens sötaste unge har hon ju:




Sen förfest hos Kim:

















Sen kom vi till Lilla Blå

Johnny, visst är han lik Anders Lundin?? :)









I gusum

Nu sitter jag här nere i Gusum och väntar på Sandra som kommer lite senare o hämtar upp mig.

Sen blir det hem till henne...Eller hennes föräldrar då...Nån drink och göra i ordning oss för att sen vid 4-5 nån gång dra vidare till tjejerna hemma hos Kim för en liten förfest.


Fasen vad kul vi ska ha ikväll alltså!!


Igår kollade vi på bilder här hemma som Crickas plast pappa ,eller vad fan man nu säger, har tagit med sin systmekamera...Han är riktigt duktig på att fotografera och jag blev lite sugen på att lära mig...Skulle verkligen vilja ha en hobby som man kan pyssla med och jag tror att det skulle vara kul...


Hmm...Måste börja med att köpa mig en kamera bara...Inte det billigaste dock!!


Nu ska jag käka lite o så kommer nog Sandra sen om ett tag...Jag ska försöka ta mycket bilder ikväll som jag lägger ut sen framöver. 


Våran låt...

Visst är det mysigt att ha en låt som är "våran" ihop med den man älskar...Även mysigt att ha med sina älskade vänner.


Detta är min och Sandras låt:








Min och Lisas låt är denna:






Cricka och jag har ingen kärlekslåt men den här känns som våran i alla fall:




Jag korthårig/mörkhårig

Kollar igenom lite bilder och hittade mig själv och mamma när Jens tog studenten...Kort och mörkt hår.


Vad sägs? Hit eller miss?






Det var på håret

Igår tvättade jag mitt hår med silverschampoo...Jag hade det i håret extra länge för riktigt bra resultat, ca 30 minuter...


En jävla chansning visade det sig då jag senare på kvällen pratade med Annika och hon talade om att Kimmy en gång hade haft i det i 10 minuter och fått blå och grå slingor...Det hade väl sett grannt ut på återträffen..."Jaha Emma...Livet har gått hårt åt på dig ser man...Gråhårig och allt!"


Men det blev bra tycker jag...Ljust o fint som jag vill ha det...






Sen har jag bestämt mig för skorna från La Redoute. Gillar dom som fan...Gillar den lite slitna "vintage" känslan...





Faen da...I lands problem...

Jag hämtade precis två paket från posten och står inför två tunga beslut...


I ena paketet låg stövlarna från La Redoute i lite cowboy stuk som jag beställde för ett tag sen...Dom satt riktigt bra och var snygga...Men kommer jag ångra mig om jag inte istället satsar på knähöga stövlar?

Det är ju egentligen var jag var ute efter...Fick hem ett par från Nelly som satt som skit så dom åkte tillbaka...Så vad ska jag göra...Måste fundera ett tag...Hellst innan mina andra stövlar tappar sulan eller innan nästa stora regndag då det är stora hål under.


Problem nummer 2...Jag hämtade även ett paket från ellos innehållande lite olika strumpbyxor till min klänning jag tänkte ha på lördag. Där hade jag även kastat med en svart tunika/klänning som inte såg så speciell ut men visade sig vara riktigt fin på...

Så vilken ska jag välja? Dem glammiga glittriga saken eller en enkel svart? Den svarta kan ju bli riktigt fin med rätt skor o så...


Åhhh!!


Jag får nog ta med mig en hel väska med kläder och skor och ta hjälp av Sandra som smakråd...


Sen har jag inte gått och blivit punkare om någon undrar utan har silverschampoo i för att ta bort kycklinghåret:







Det var en kyckling...som hette...Gullefjuuun

Nävars,så illa är det ju inte...


Men lite gult blev även den här gången...


Är jag inte lite lik ankan allt?





Men som tur är kommer Annika snart  hit som räddaren i nöden med silverschampoot i högsta hugg...


Tror jag i alla fall...Var ju ett tag sen hon ringde...Kanske hon har gått vilse...Sånt händer ju ibland...



I veckan är min plan att fixa lite inför festen på fredag samt gå ut och gå så mycket jag hinner med Sandra.


Jag behöver fixa:

Strumpbyxor

Ögonbryn(plocka dom jag har inte köpa nya)

Sola

Systemet

Thats it...Tror jag...


Läsvärt

Igår köpte jag boken "Hemlös-Med egna ord", en bok innehållande texter av 57 hemlösa personer samt bidrag av bl.a Liza Marklund.


Den är riktigt bra och man blir som vanligt med dessa böcker ganska upprörd när man läser om dessa människors bemötande av andra människor...Både medmänniskor som du och jag men även myndigheter så som sociala...

Själv brukar jag försöka att inte se ner på uteliggare och andra utslagna som alkoholister/narkomaner och får jag någon gång frågan om jag har någon slant över eller en cigg till övers brukar jag dela med mig.

Jag minns speciellt en gång när en snubbe kom fram och frågade om en cigg och jag som endast feströker sa "här, ta 2". Tacksamheten jag fick var stor...Säkert inte bara för att jag delade med mig av två cigg utan även för att jag behandlade den här personen som vilken annan person som helst.

Men...Så börjar jag tänka efter...Och inser skamset att man kanske inte alltid är lika trevlig...Är man trött,stressad eller på dåligt humör kan det vara riktigt irriterande men någon märkbart påverkad person som kommer fram och frågar nåt och kanske svarar man knappt alls...


Jag läser i boken att detta beteende är typiskt svenskt...Men det visste vi väl redan? Uttjatat...Men vill jag vara såhär typiskt svensk? Näe...Så för min del skärpning och tänka på att visa respekt för utslagna även om jag är på riktigt dåligt humör...


Eller vad säger du? Behandla andra som man själv vill bli behandlad...







Hej hej Norrköping

Sandra och jag sitter hos mig och dricker och leker lite med webcam här...

























Halloween

Jag är bjuden hem till Kimmy på Halloween fest. Endast tjejer bjudna...:) Blir oftast roligast då.


Jag har funderat på vad jag ska vara utklädd till men har nu bestämt mig för att jag tar samma som förra året. Den kostade ju rätt mycket och jag gillar den...Känns dumt att hela tiden köpa nytt, jag är ju inte gjord av pengar.Jag kollade runt lite också men hittar inget som jag verkligen skulle vilja ha.


Eller är jag jätte tråkig nu?? Det är ju inte riktigt samma folk som förra året...Fast vi ska ju ut o då kan det ju vara många som sett den. Men folk kommer väl inte ihåg vad jag hade förra året? Eller? Hm...Beslutsångest.


Såhär såg jag ut förra året, blir samma förutom mina leggins med skinnlappar och höga stövlar till:






I have the time of my life

Alltså,den filmen är ju bara för bra...Trots att jag sett den massor av gånger får jag fortfarande rysningar och ett riktigt sug på att dansa.



PF

Nu har Annika precis gått... Håret blev bra men något gult. Men det fixar vi lätt i morgon med hjälp av silverschampoo som Annika lånar av Kimmy!


Och vad gör jag då en fredag som denna helt själv utan pojkvän?


Jo,jag käkar ostbågar och ska precis slå på Dirty Dancing...Bäst att passa på då Cricka skulle vägra se den...Den är ju så bra!! Tål att ses hur många gånger som hellst...


Skridsko proffset

Jag sitter här och kollar på lite bilder och hittar en mapp med lite mobilbilder från Cricka...

Den innehållet bl.a några bilder från när vi var nere och hälsade på Tommie och Klara i Göteborg.

Under den helgen gjorde vi bland annat ett besök på Lisebergs julmarknad.

Och vi fick för oss att hyra skridskor och åka lite på banan dom har där.

Gick inte bra för min del kan jag tala om! Jag minns inte att det var så svårt...

Det slutade med att jag åkte omkring med ett sånt där stöd för barn dom har där.

Men glad verkade jag vara i alla fall:



Vammarskolan 1999

Yeah!!!

Fan nu blev jag svin taggad inför nästa helg!! Ska bli sååå kul!!


Det skulle vara kul om man kunde träffa på en massa annat folk man känner ute i vimlet i vika också så om nån läser det här som inte gått i min klass kan väl du med gå ut nästa lördag!! Brukar vara så dött annars...


För då jävlar ska vi rocka!!


Dessa brudar ska jag träffa innan:

Emma



Jojjo




Kim




Sanna




Carro



Sandra






Lite olika storlekar på bilderna märkte jag...Snodde dom från Facebook :)


Carro och jag gick i 9B medans övriga tjejer tillhörde 9C. Dom jag mest umgicks med var Kim,Emma,Jojjo och Sanna.

Sandra och jag började umgås på gymnasiet då vi gick i samma klass...hehe...Vi blir visst aldrig av med varandra...Efter gymnasiet jobbade vi ihop på Proffcom i ett par år och nu jobbar vi ihop på Telia.





Ny klänning/topp

Nästa lördag är det dags för återträff då det var 10 år sedan vi slutade 9:an(!!)...

Och då tyckte jag nog minnsan att jag var värd ett nytt plagg...

Igår hämtade jag ut detta plagg som jag beställt från Hm:


 


Den var grymt fin så den blir det. Känns dock lite väl kort för min smak men med heltäckande strumpbyxor och knähöga stövlar till blir det nog bra. :) Eller???


Jag se fram emot återträffen, kommer nog bli riktigt kul...Tjejerna som jag umgicks med ska träffas innan och ta nåt glas. Tror det blir hemma hos Kims föräldrar...Extra kul i så fall, då dom var mina klassföreståndare.


Im back

Nu börjar jag känna mig bättre äntligen...Har legat hemma hela veckan...


Idag ska jag träffa pappa lite senare och köpa en dop present till mitt kusinbarn som ska döpas i morgon. Jag tänkte att vi skulle kolla på en affär nära mig, Lilla Snigeln tror jag den heter...Där har dom lite mer speciella leksaker som nog kan passa att köpa till ett dop.


Efter det ska jag träffa Annika och äntligen få utväxten på mitt hår färgad. Eller slingor...Vet inte vilket än. Samtidigt tänkte jag be henne plocka mina ögonbryn. Tycker det är svårt att göra själv.


I övrigt vet jag inte om jag ska göra så mycket mer i helgen...Cricka är på personalresa i Budapest så jag är helt själv här hemma. Vet dock inte om jag känner för att gå ut nåt i morgon...Kan vara bra att bara vara hemma och ta det lugnt.





Sweet heart

Nu är jag sjuk...Som jag misstänkte att jag skulle bli.

Igår jobbade jag då jag inte var tillräckligt dålig för att vara hemma men det kändes ganska meningslöst då jag var hes och jobbar i telefon. Ingen bra kombo.

Känner mig dock sämre idag så idag är jag hemma...Ligger i soffan och glor på That 70´s show...



Igår var Cricka hur söt som helst och kom hem med örhängen och halsband i silver till mig.

Älskar dig hjärtat!!!



Jag försökte ta bilder men det blev sådär:






Hes

Fasen nu börjar jag bli sjuk igen...Har ont i halsen som fan...Kanske Svininfluensan på ingång...Ursch hoppas inte det!!


Igår hade vi lite partaj hemma hos oss. Matte är här på besök och det var ca 1,5 år sedan vi träffade honom sist...Så det var ju kul!

Även några andra vänner vi ej träffat på länge var med...

Bl.a Tobbe som tidigare gått i våran klass...


En j-a stark kille måste jag säga...Han var med om en bilolycka för ca 2 år sedan och hamnade i koma i 2 dagar samt fick 8 hjärnblödningar... Men han kämpar på för att bli helt återställd och det var kul att se vilka framgångar han gjort sen vi sågs sist!



Hittade en gammal bild på Tobbe för ca 7 år sen:



Vad händer i hääääälgen då?

Äntligen fredag och freeeeedagsmyys!!


Fasen vad fort veckorna går bara dock...Känns som att det alltid är fredag,måndag,fredag,måndag....


Undrar vad man ska hitta på då....Nåt förslag nån?


Idag efter jobbet ska i alla fall Annika och jag till farmor och klippa hennes hår...Eller Annika ska klippa...Tror inte det skulle bli så bra om jag gjorde det! ;)

Får se vad det blir av kvällen sen...


Cricka o Anki i Gran Canaria



Tillägg på Nelly beställningen

Jag kom på att jag inte har några högklackade skor som är helsvarta....Förutom ett par fula som jag inte gillar länge...


Så jag kastade med ett par super billiga i mitt paket från Nellys! Vad sägs om 99 kr?? Helt ok



Dessa blev det, duger va?







Läskigt kedjebrev

Igår fick jag ett sånt där kedjesms från lill-Cissi(Varför jag fortfarande säger till Cissi då jag bara känner en Cissi är en annan sak...Känns bäst så helt enkelt!)


Oftast brukar jag inte skicka vidare sådana sms om det inte är något fint som står eller nåt som faktiskt är kul att läsa...

Men detta sms var jag TVUNGEN att skicka vidare, inte för att det var kul utan för att det var så läskigt:


Man vågar inget annat än och skicka det vidare...Och jag hoppas ni, precis som jag skickar det vidare...SÅ FORT SOM MÖJLIGT. Ursch, här kommer det.

För länge sedan föddes en mördare. Han hann döda 24 personer innan han avrättades. Det går ryckten om att han lever fast som en ande.

Om du inte skickar detta vidare till 10 personer inom 10 minuter kommer han sitta vid din sängkant och den 7:e dagen kl 24:00 kommer han avrätta dig, ingen kommer höra dig skrika, ingen kommer ens märka att du dör.

Om du skickar detta sms vidare kommer han göra så att din största kärlek inser hur mycket han/hon älskar dig. Men du får inte skicka det till mig. Jag valde den säkra sidan, vad väljer du? Tiden börjar nu...



Först tänkte jag radera det men så började jag tänka på the ring och på hur mörkrädd jag egentligen är och kände att det var bäst att jag messade iväg det.



Im filming

Jag satt och kollade på gamla bilder och hittade däribland en del korta film klipp...

Men varför måste jag envisas med att hålla på och prata bakom kameran hela tiden??

Som här, när vi var i Thailand sist...


"Im filming"

haha...proffset på engelska det är jag!!


Mina söta Prim och Som är med på filmen också...Vill dit!! NU!!!



Mums Mums

När vi var hemma hos Emmelie i tisdags och kollade på Desperate bjöd hon på Morötter dippade i Guacamole...


Och gud vad gott det är!!


Ofta när jag dippar morötter o gurka brukar jag tröttna ganska snabbt men det gör man inte med den här...

I just den var det:


Turkiskt Yoghurt

Avocado

Citron

Vitlök

Salt och peppar

Jag valde Cayenne peppar då jag gillar min Guacomole lite stark...







Dagens tips-skopimp

Jag vann förra veckan en tävling på Beatas blogg gällande skosnören och idag fick jag hem dom...


Jag valde leopard och zebra. Och gud vilken skillnad det blev på skorna! Dom svarta använde jag knappt då jag tycker dom är rätt fula...Men det blir det nog skillnad på nu! För så snygga dom blev...












Visst blev det lite roligare?


Idag är ingen vanlig dag...

Nej för det är Desperate Housewifes idag!!! Hurra hurra hurra!!!



Som jag har längtat...Idag börjar världens bästa serie igen!! Jag väntar med spänning...


Jag får se om det blir att kolla hemma med Cricka(som faktiskt oxå är ett inbitet Desperate fan) eller med tjejerna...Det blir alltid lite mer action om man kollar med tjejerna...Tänk er ett gäng killar som kollar på fotboll...Samma inlevelse har vi! hehe


Dock kommer det att blir lite(MYCKET) tomt utan Lisa som startade den mysiga samkvällen med tjejerna...


Förra veckan pratade jag med en kompis som ligger lite före i handlingen pga att hon laddar ner...Jag ville självklart inte veta någonting men till slut tog nyfikenheten över...Så jag vet vem Mike gifter sig med! Nån som vill veta? ;)



Heta linjen??

Jag har ju helt glömt bort att berätta om mitt samtal i fredags...


För dom som inte vet så jobbar ju jag på Telias kundtjänst. Med företag...Vilket innebär att dom flesta jag pratat med är normala människor(jobbar man på privat är det nog mer vanligt med knäppisar)


Men i fredags eftermiddag kommer det in ett samtal med en man som bara stönar i telefonen när jag svarar...Flera gånger!! Samt högt och ljudligt...Jag blev lite chockad och la på...

Men man undrar ju vad fan det finns för jävla svin där ute!! Så jävla vidrigt...Och vilket nöje...Budget varianten på heta linjen...haha...

Borde tagit betalt!



Hittade en bild som ganska väl säger vad jag tycker om detta...Bläää!!






Nybeställning

Jag hittade precis ett par skit snygga stövlar från La Redoute till fyndpris...Så jag klippte dom!!


Är ju i stort behov av ett par nya vardags stövlar.Egentligen hade jag tänkt mig ett par "over knee" stövlar, men då dessa hade ett riktigt bra pris och var snygga börjar jag med dom...


Har ju redan ett par "Over Knee" men med klack...


 

Sen beställde jag ett par snygga grå "Over Knee" strumpor...

Hoppas att detta kommer att passa!!

 


Tröttast.nu

Fy fan!!


Känner mig som 7 svåra år idag...Känns nästan som att jag börjar bli sjuk...Hoppas inte det,har varit sjuk väldigt mycket det senaste halvåret så nu får det vara nog.


Varför jag är så trött kan jag inte förstå då Cricka och jag i stort sett spenderat både lördag och söndag vilandes...


Både torsdagen och fredagen blev det fest.


I torsdags var vi hemma hos Tessan och Tyra ville testa om hon fick plats i Tessans kakelugn...Det fick hon...Men hon fastnade!! Fan vad vi garvade...Jag förstod inte att hon satt fast på riktigt men när hon väl kom loss fattade jag är det var nära att vi fick ringa till brandkåren.


Jag lånade ett par bilder från Tyras blogg då jag knappt tog några med min kamera:

Alla utom jag



Tessan Tyra och jaaag



Tyra in the kakelugn





Efter den lätt kaotiska förfesten gick vi vidare till 112:an på Harrys. Jag hade jävligt kul pga att det var jävligt roliga tjejer jag var ute med...Men annars...112:an?? Jag fattar inte varför alla säger att det är sååå jävla kul. Som en helt vanlig kväll på halvtråkiga Harrys bara skulle jag säga.


Hemgång blev det vid halvtvå tiden med stopp på Pizzeria. Tur att det blev skapligt tidigt då jag jobbade dagen efter. Duktig som jag var hade jag dock tagit ledigt ett par timmar på förmiddagen...Men fasen vad sliten jag var på jobbet i alla fall...Så jag säger bara...Aldrig mer dricka dagen före jobb!!


hehe...det kommer jag väl hålla tills det gått så pass lång tid att jag glömt bort hur jobbigt det var...


Efter jobbet på fredagen gick jag och mina arbetskamrater till La Uva och käkade deras supergoda Tapas...Efter det blev det hemåt till Cricka och några polare som satt hos oss och drack lite. Sedan blev det Deli,Manesa och sist Hugo...Faaan fattar inte varför det inte finns något ställe för oss över 20 på fredagar??? Jag gillar att gå ut då men tycker det är trist när knappt nån i min egen ålder är ute..

Det coolaste under kvällen var en ganska grovt handikappad kille som satt i någon sorts rullstol med en dator på för konversation...As häftigt att han tog sig ut och dansade!! Mer sånt...


Burr burr

Nu är det verkligen höst på allvar!


Idag blev det dags att ta på mig min röda höst/vinter jacka från förra året...Lite trist men samtidigt lite mysigt...


Mindre mysigt blev det dock när jag kom ut till ösregnet och upptäckte att jag hade hål i skorna...Ingen hit att börja dagen med! Dags att köpa mig ett par nya vardagsstövlar kanske?


Igår hade jag en mycket trevlig dag tillsamans med Sandra, Tesse och lilla Alva...Vi började hemma i Tesses fina lägenhet då Sandra ej sett hur dom bor. Sen bar det av till....Tesses....favoritaffär....konstpaus.......IKEA!!


Vi började med att kolla runt i lite klädaffärer och både Tesse och Sandra handlade loss...Tesse till alla andra än sig själv...Sen tog vi en snabbfika för att sedan bege oss till målet för dagen...Ikea. Även där handlade Sandra och Tesse men ej jag då jag är fattig...Eller jo,jag köpte en sån där grej man tar bort hår från kläder med...Men jag vet inte om det räknas...:)


På vägen hem blev det akut stopp mellan Linköping och Norrköping då en viss liten fröken var ilsken och ville ha mat...Inte Sandra alltså...


Innan vi hittade ett ställa att stanna på tog jag av mig mina skor och klättrade bak till Alva för att försöka lugna henne tillfälle. Sen stannade vi, Sandra gick in i baksätet genom dörren och jag klättrade fram igen, Alva matades och sen var det dags att åka igen...Då insåg vi att lastbilschauffören bakom troligtvis såg in till viss del då varningslampan var tänd...Och hur såg det ut från hans synvinkel? Jag sitter bak, Sandra hoppas in, klär av sig...Sen innan vi åker sitter båda två och klär på sig igen...(Jag behövde ju sätta på mig stävlarna igen)


En annan lite märklig sak var killen i bilen framför som behövde sträcka på sig...Men måste man verkligen göra gymnastiska övningar innehållande bl.a grodhopp??? Sandra och jag satt fullt beredda att sätta på överfallslarmet ifall han skulle komma åt vårat håll... Det kändes ju inte som att han var helt frisk!



En fin bild jag stodde från fejjan på Sandra och hennes lilla dotter:


 

Men varför blev den så liten???



RSS 2.0